Haris Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Έπαιξα πρόσφατα στο CD του φίλου μου Βασίλη Τσόνογλου, που έχει τίτλο ' Ας γεννιόσουνα σκύλος' (από όπου έχω ξανανεβάσει κομμάτια) και σκέφτηκα να ανεβάσω δύο από τα αγαπημένα μου του δίσκου. Δεν έχει να κάνει ούτε με το ότι παίζω στο δίσκο, ούτε με το ότι ο Βασίλης είναι φίλος μου, και σε καμία περίπτωση δεν κάνω διαφήμιση. Απλά είναι δύο τραγούδια που μου αρέσουν πολύ και είπα να τα μοιραστώ με την Νοϊζική ομήγυρη. Πώς σ' αγαπώ Η ιστορία τους Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Χάρη, πολύ ωραίος ήχος και συνολική παραγωγή. Πολύ ωραίες και οι κιθάρες στο «Πώς σ’ αγαπώ». Όπως κατάλαβες σαν track μου άρεσε πιο πολύ το «Πως σ’ αγαπώ» (αν και μη μου δίνεις σημασία, δεν πολύ ακούω τέτοια μουσική…και μάλλον δεν είμαι το αντιπροσωπευτικό δείγμα) Εσύ Χάρη στο «Πώς σ’ αγαπώ» τι έπαιξες ντέφι, και ξύστρες; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Λάκη, στο συγκεκριμένο δεν παίζω εγώ αλλά ο Β. Τσόνογλου, που θεώρησε ότι "έλα μωρέ, κρουστά είναι, σιγά το δύσκολο" (αν και ομολογώ ότι ψιλοκαλά τα κατάφερε... ;)). Επίσης, φυσικά και σου δίνω σημασία. Το ότι δεν πολυακούς αυτό το στυλ δεν σημαίνει ότι δεν έχεις μουσικό κριτήριο και άποψη. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2011 πολύ καλή δουλιά μπράβο σας . Πολύ ενδιαφέρων και καλητεχνική προσπάθεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2011 Ευχαριστούμε joh! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
joh Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 πια τραγουδάει ; πολύ ιδιαίτερη φωνή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2011 Στην "Ιστορία τους" αφηγείται η Αμάντα Λουλάκη, και το "Πως σ' αγαπώ" το λέει η Άννα-Μαρία Βαγή. Συμφωνώ, πολύ ιδιαίτερες φωνές και οι δύο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2013 Έτσι, επειδή η Άννα-Μαρία έφυγε. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση