Προς το περιεχόμενο

αποτομο ανεβασμα εντασης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαμηλωσε τον λιιιγο ακόμα :wink: δεν υπαρχει προβλημα.αληθεια στο κανει σε ΟΛΟΥΣ τους μαγνητες η μονο στον neck??

Για τους ...θορυβους συμφωνω και επαυξάνω!! :lol:

σε ολους τους μαγνητες παναθεμα την... :lol:

απλα με τον neck ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη η διαφορα...(τραγικα μεγαλη εξοδος του μαγνητη βεβαια...).

μολις εκανα την διαδικασια "κατεβασματος μαγνητη"...same thing.κατεβαζα κατεβαζα και συνεχισε να "πεταει" η ενταση...εφτασε να μπει και μεσα στο περιμετρικο καπακι αλλα χαμηλωσε πολυ τραγικα το σημα.με λιγα λογια μαλλον δεν παιζει αυτη η τακτικη.

p.s.αντωνη, φυγε απο το topic μου...παλιοσατυρε :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

(πολλα μπορεις να κανεις τοσο χαμηλα στην κιθαρα εκτος απο το να παιζεις νοτες...μπορεις να κανεις ωραιοτατους θορυβους :wink: )

8O

Τον Ματίας Έκλουντ τι τον έχεις; 8)

αν ρωτησω τωρα ποιος ειναι αυτος θα φαω ντοματες? :oops: :oops:

το εχω ξαναπει...ειμαι κιθαριστας και ΔΕΝ μου αρεσουν οι κιθαριστες... :lol: (μιλαμε εχω πολυ ανωμαλες αποψεις.χαχα).οι μονοι κιθαριστες που μπορω να ακουσω ειναι buckethead, greg howe, randy rhoads και malmsteen(οι δυο τελευταιοι παιδικο απωθημενο).για ολους τους υπολοιπους, δεν εχω κανενα απολυτως ενδιαφερον :lol:

(πολλα μπορεις να κανεις τοσο χαμηλα στην κιθαρα εκτος απο το να παιζεις νοτες...μπορεις να κανεις ωραιοτατους θορυβους :wink: )

8O

Τον Ματίας Έκλουντ τι τον έχεις; 8)

το εχω ξαναπει...ειμαι κιθαριστας και ΔΕΝ μου αρεσουν οι κιθαριστες... :lol: (μιλαμε εχω πολυ ανωμαλες αποψεις.χαχα).οι μονοι κιθαριστες που μπορω να ακουσω ειναι buckethead' date=' greg howe, randy rhoads και malmsteen(οι δυο τελευταιοι παιδικο απωθημενο).για ολους τους υπολοιπους, δεν εχω κανενα απολυτως ενδιαφερον :lol:[/quote']

Σημερα μετα τις 21:00 στο msn iδιατερα ESP...να σου στειλω και κανα dvd του να αρρωστησεις!!

το εχω ξαναπει...ειμαι κιθαριστας και ΔΕΝ μου αρεσουν οι κιθαριστες... :lol: (μιλαμε εχω πολυ ανωμαλες αποψεις.χαχα).οι μονοι κιθαριστες που μπορω να ακουσω ειναι buckethead' date=' greg howe, randy rhoads και malmsteen(οι δυο τελευταιοι παιδικο απωθημενο).για ολους τους υπολοιπους, δεν εχω κανενα απολυτως ενδιαφερον :lol:[/quote']

Θα σε βαρέσω ρε! :twisted: :P :lol: :lol:

Κοίτα εδώ:

http://www.freakguitar.com/

Κάτι μου λέει ότι θα σου αρέσει (αφού σου αρέσει ο Thal)

Ασχετο φιλε Abraxas..σε βρισκω διαβασμενο....που να δεις και ενα dvdaki που εχω με ron thal-matthiaw ia eklundh-christofer godin επι σκηνης...θα μουρλαθεις!!!

σορρυ esp..αποχωρω απο το τοπικ..!!!!χαχαχαχα :D :D

ποιος ειναι αυτος παλι? :?

παιδια...ας επικεντρωθουμε στο προβλημα ομως :lol: θα βαρεσω ενεσεις αν δεν βρω λυση...

Εχμμ... Έτσι όπως τα λες, το πρόβλημα φαίνεται να προέρχεται από υπερτονισμό της συγκεκριμένης ομάδας συχνοτήτων είτε από την πεταλιέρα σου είτε από την κιθάρα (αλλά φαίνεται μόνο στην υπεροδήγηση). Στη θέση σου θα χρησιμοποιούσα ένα παραμετρικό eq για να "σκάψω" μόνο αυτή την περιοχή συχνοτήτων ή και συχνότητα, τουλάχιστο ως μια πρώτη λύση - μπάλωμα. Ξέρεις πώς να το κάνεις;

P>Πρρουτ!</P>

ποιος ειναι αυτος παλι? :?

παιδια...ας επικεντρωθουμε στο προβλημα ομως :lol: θα βαρεσω ενεσεις αν δεν βρω λυση...

O Buckethead!!

Ωραίο αυτό που είπε ο Νικος, πολύ καλό!

Θα μπορούσες να κάνεις μια ηχογράφηση και μετά να περάσεις το αρχείο από κάποιο software φασματογράφο?

Θα μπορούσες να κάνεις μια ηχογράφηση και μετά να περάσεις το αρχείο από κάποιο software φασματογράφο?

Σωστός! Ηχογράφησε αργά 5 - 10 φθόγγους γύρω απ' το 20ο στη mi και si και βέβαια και το ένοχο do (ωραίο όνομα για μπάντα... :lol: ). Μετά εντόπισε:

α. Τη διαφορά έντασης σε dBA του do από τα υπόλοιπα και

β. την κεντρική συχνότητα του ενόχου

Με αυτά, κατασκευάζεις στο eq ένα αρνητικό notch (=στενό V) γύρω από την εν λόγω συχνότητα και εξασθενημένο κατά τη διαφορά dB που υπολόγισες. Πειραματίσου λίγο και θα δουλέψει...

P>Πρρουτ!</P>

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου