Superfunk Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Οι keystones ειναι οντως θαυμασιοι,αληθεια στελνουν με USPS EMS? Γιατι αν δεν στελνουν θα πρεπει να βαλεις και ενα 150αρι αμοιβη Fedex.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 απο Αμερική αποφευγω γιατι υπάρχει το κωλοτελωνειο >:( κατι σε europe υπάρχει? (για bill lawrence και για Tonerider ) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 κατι σε europe υπάρχει? (για bill lawrence και για Tonerider ) Tonerider έχει και Ελλάδα αλλιώς http://www.dangleberrymusic.co.uk/p-161-tonerider-pickups-classic-blues-set-3-pickup-set-for-fender-strat-in-white.aspx Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 για bill lawrence σιγουρα οχι,αλλα αν σου στελνουν με EMS τοτε στην περιπτωση που σε δασμολογησουν θα πληρωσεις ψιχουλα (καμμια 25αρια ευρω) οποτε αν σκεφτεις οτι οι μαγνητες κανουν μονο $85 (& $20 μεταφορικα) θα σου παει κοντα στο 100αρικο η δουλεια.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 σιγουρα οχι,αλλα αν σου στελνουν με EMS τοτε στην περιπτωση που σε δασμολογησουν θα πληρωσεις ψιχουλα (καμμια 25αρια ευρω) οποτε αν σκεφτεις οτι οι μαγνητες κανουν μονο $85 (& $20 μεταφορικα) θα σου παει κοντα στο 100αρικο η δουλεια.... κάτι λιγότερο μας είχε έρθει αν θυμάμαι καλά .... περισσότερες πληροφορίες όταν δει το θέμα ο vagtanplan . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Bill Lawrence δαγκωτο .... Απιστευτος ηχος με ποοοολυ καλη κατασκευη και βασικα χαμηλη τιμη γιατι απλα...ο Παππους εχει ο ιδιος ελεγχο της παραγωγης και της τιμης πωλησης χωρις μεσαζοντες κλπ κλπ.... οποτε με περιπου 110 ευρω εχεις στην πορτα σου ενα σετ χειροποιητων μαγνητων ...εκει που οι αλλοι κοστιζουν τουλαχιστον το διπλασιο....!! Εντιτ...δεν υπαρχει τιποτα στην ευρωπη δεν υπαρχει κανενας αντιπροσωπος !!! Το κοστος μεταφορικων ειναι αστειο και δεν εχει τελωνια και αλλους φορους. Εδω το τιμολογιο που μου ηρθαν 2 σετ keystones Description[/t] Unit price Qty Amount KS set of 3 for Strat Replacement [/t] $75.00 USD 2 $150.00 USD Subtotal[/t] $150.00 USD[/t] Shipping and handling[/t] $8.50 USD Total[/t] $158.50 USD Payment[/t] $158.50 USD Charge will appear on your credit card statement as "PAYPAL *BILLLAWRENC" Payment sent to [email protected][/t] From amount[/t] €120.38 EUR To amount[/t] $158.50 USD Exchange rate: 1 EUR = 1.31666 USD[/t] Δεν πληρωσαμε τιποτα παραπανω !!! https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Tonerider έχει και Ελλάδα... Πατησίων 220... Μόλις ψώνισα έναν tonerider city limits για έναν φίλο απο εκεί... ;) Εντυπώσεις αφού τον βάλει και μετά... ;) (...αλλά αφού εγγυάται ο marathon γι'αυτούς, η γνώμη μου περισσεύει...) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Πατησίων 220... Μόλις ψώνισα έναν tonerider city limits για έναν φίλο απο εκεί... ;) Εντυπώσεις αφού τον βάλει και μετά... ;) (...αλλά αφού εγγυάται ο marathon γι'αυτούς, η γνώμη μου περισσεύει...) ;D Τον φίλο σου εγώ τον έψησα ή εσύ? ;D ;D Εγώ απλά τους έχω δίπλα-δίπλα...αλλά η γνώμη μου δεν μετράει γιατί δεν παίζω με λαμπάτους και είμαι μυρωδιάς :'( :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Τον φίλο σου εγώ τον έψησα ή εσύ? ;D ;D Για να πω την αλήθεια τον έψησε η τιμή τους.... ;D ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 7εndεr 57/62 ΟΙ μαγνήτες. σε δυο strat τους εχω. Παρα πολυ καλοι μαγνητες. Πληρως ικανοποιημενος χρονια τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση