Nestoras Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2011 Ανεβάζω το συγκεκριμένο κομμάτι γιατί, ενώ δεν είναι στο καλύτερό του δίσκο, ούτε στον σπανιότερό του, για κάποιο ανεξιχνίαστο λόγο δεν μπορούσα να τον βρω (σε καλή κατάσταση) μέχρι πρόσφατα. Επειδή δε, δεν ανήκει στα πλέον γνωστά του.... ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dgilmour Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2011 Για τα δικά μου γούστα telecaster = Roy Buchanan. Έχω δει και εγώ 3-4 documentary αλλά για όσους είναι πραγματικά fan του συνιστώ και τη βιογραφία του "American Axe". Μέσα στους 4-5 μεγαλύτερους κιθαρίστες κατά τη γνώμη μου και με χαοτική διαφορά από οποιονδήποτε άλλο όσον αφορά το τί ήχους μπορούσε να βγάλει από τα χέρια του μόνο με μια telecaster και έναν vibrolux. Δύο χαρακτηριστικά δείγματα (από τα πολλά που θα μπορούσε να ποστάρει κανείς) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση