blackie Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Μη ξεχνας πως συγκρινεις μια κιθαρα με floyd και μια με string through body... Εχει τεραστια διαφορα... Το φλοντ δινει περισσοτερα πριμα και κοβει αρκετο σαστειν... Δες οπωσδηποτε παντως το υψος των μαγνητων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Μη ξεχνας πως συγκρινεις μια κιθαρα με floyd και μια με string through body... Εχει τεραστια διαφορα... Το φλοντ δινει περισσοτερα πριμα και κοβει αρκετο σαστειν... Δες οπωσδηποτε παντως το υψος των μαγνητων... μα ναι αυτο το εχω καταλαβει γι αυτο και ψαχνω ενα μαγνητη που να συνεννοηται λιγο καλυτερα με το φλοιντ... το κοιταξα το υψος και αυτο που πηρα ειναι περισοτερα μπασα και τιποτε παραπανω... εγω θεώ ογκο και διαυγεια... ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 μα ναι αυτο το εχω καταλαβει γι αυτο και ψαχνω ενα μαγνητη που να συνεννοηται λιγο καλυτερα με το φλοιντ... το κοιταξα το υψος και αυτο που πηρα ειναι περισοτερα μπασα και τιποτε παραπανω... εγω θεώ ογκο και διαυγεια... ;D ;D ;D Seymour duncan TB-6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Seymour duncan TB-6 καλυτερος απο τον TB-5 ? ρωταω δηλαδηςςς γιατι τον εχεις... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Για αυτά που παίζεις στο video όντως η rich κολλάει καλύτερα... πάντως δεν θα ήθελα να σε έχω γείτονα, ΠΟΛΥ gain ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ gain ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Για αυτά που παίζεις στο video όντως η rich κολλάει καλύτερα... πάντως δεν θα ήθελα να σε έχω γείτονα, ΠΟΛΥ gain ρε παιδί μου, ΠΟΛΥ gain ;D ;D ναι να πω την αληθεια επειδη ειναι η πρωτη φορα που ηχογραφω με μικροφωνο ειχα βαλει πολυ γκειν... Η ριτς σας ακουγεται καλυτερα διοτι κατεβασα αισθητα το γκειν... θα δοκιμασω να φτιαξω κι αλλο βιντεακι με λιγοτερο γκειν και ενα σκριμερ ετσι για λιγο μπουσταρισμα... πω σας ακουστηκε τελικα ο πιβι ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 πω σας ακουστηκε τελικα ο πιβι ? τραγικος...................... ;) ψευτικος........... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 τραγικος...................... ;) ψευτικος........... αντωνη ο tb-5 εστι οπως με εχει κοψει μου κανει ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 αντωνη ο tb-5 εστι οπως με εχει κοψει μου κανει ? o tb-5 ειναι πιο γεματος μαγνητης απο τον jb περισσοτερα μπασα.........λιγοτερα μεσαια πιο γλυκα πριμα.........περισσοτερο ογκο ......αλλα οχι για σενα δεν κανει.Δεν ειναι καφρο μαγνητης ειναι ωραιος γκαζωμενος αλλα οχι αυτο που νομιζεις-ψαχνεις εσυ...εμενα μου φτανει το γκαζι του ...εσενα σε φοβαμαι. ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 o tb-5 ειναι πιο γεματος μαγνητης απο τον jb περισσοτερα μπασα.........λιγοτερα μεσαια πιο γλυκα πριμα.........περισσοτερο ογκο ......αλλα οχι για σενα δεν κανει.Δεν ειναι καφρο μαγνητης ειναι ωραιος γκαζωμενος αλλα οχι αυτο που νομιζεις-ψαχνεις εσυ...εμενα μου φτανει το γκαζι του ...εσενα σε φοβαμαι. ;) ++++ Εξ'ου και ο SD Distortion ως προταση και οχι ο ΤΒ-5... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση