Mike G Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Oι emg χωράνε.Νομίζω ότι και η μπαταρία χωράει γιατί πρεπει να χει πολύ χώρο πίσω στα ηλεκτρονικά. Γιατι να μην βάλεις emg τώρα. 1) είπες ότι το τρέμολο και το ξύλο που λείπει χαλάνε τον ήχο.Αν χρειαστείς να κόψεις κι άλλο ξύλο χαιρέτα μας (την usa) 2)γιατί να χαλάσεις τον χαρακτιριστικό προμαριστό ήχο της κιθάρας σου και να την κάνεις να ακούγεται σαν ακόμη μια κιθάρα με emg.Στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον οι κιθάρες με emg ακούγονται όλες ίδιες. 3) Και όπως λέει το ρητό: ''Εmgs; They make a horrible guitar sound good,and an incredible guitar sound good''. Πες μας και τι θα ήθελες να αλλάξεις στον ήχο για να σου πω και μερικές προτάσεις.Πες μας πως είναι ο ήχος τώρα και πως θα θελες να γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Είσαι σίγουρος ότι χωράει; Αλλιώς, τι επεξεργασία; Αν χωράει (και φυσικά αν χωράνε και οι μπαταρίες) για δυο κολλήσεις παραπάνω; ξερω γω ? σκεφτομαι οτι ειναι καλη φαση ακτιβ μαγνητες αλλα απο την αλλη διαγραφω εντελως το οργανο... αφου οι ακτιβ παιζουν σε ολες τις κιθαρες σχεδον το ιδιο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 αφου οι ακτιβ παιζουν σε ολες τις κιθαρες σχεδον το ιδιο... Καλά ας μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Εσένα σου αρέσει ο ήχος των EMG; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Καλά ας μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Εσένα σου αρέσει ο ήχος των EMG; τους εχω σε μια μπι σι ριτς και παιζουν παρα πολυ καλα... αν και την συγκεκριμενη κιθαρα μου αρεσει να την βλεπω παρα να παιζω λογω σχηματος... αν βαλω emg στην τζακσον θα πρεπει να πουλησω την ριτς η οποια ομολογουμενως παιζει παρα παρα πολυ καλα... για πες τι εννοεις ? δεν ισχυει αυτο με τους ιμτζ οτι παιζουν παντου ? εσυ τι θα εκανες στην θεση μου ? θα εβαζες ιμτζ , ή εναν tb-5 ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Εγώ δεν παίζω τη μουσική που παίζεις αλλά θεωρώ ότι ένα σετάκι 81/85 θα ήταν ό,τι πρέπει. Κάνε και το 18άρι mod και είσαι κύριος. Όσο για τους μαγνήτες και ποιοι παίζουν που, ας μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Άρη πες μας πως κατά τη γνώμη σου ακούγεται η jackson και πως ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΕΣΥ να ακούγεται.Εγώ λέω να αποφύγεις τους emg πάντως.Θα αδικήσεις την κιθάρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Should Not Be Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 βασικα το τρεμολο το χρειαζομαι αλλα δυστηχως ειναι λιγο tone sucker ... Floyd upgrades δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stathis169 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 εχω βαλει TB-6 DISTORTION ANTI TB-4 JB,,JACKSON SOLOIST ,,,BEST UPGRADE,,,,DO IT........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Floyd upgrades δοκίμασες? +100000 Δες εδώ...Έβαλε brass block νομίζω(μπορεις να βάλεις και stainless steel ή και τιτανίου).Έβγαλε επίσης και αυτή τη μεταλλική φλούδα που υπάρχει κάτω από τα σαντλς και πάνω από τη βάση του.Μπράβο φίλε πολύ καλή πρόταση και πιο φτηνή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Should Not Be Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 +100000 Δες εδώ...Έβαλε brass block νομίζω(μπορεις να βάλεις και stainless steel ή και τιτανίου).Έβγαλε επίσης και αυτή τη μεταλλική φλούδα που υπάρχει κάτω από τα σαντλς και πάνω από τη βάση του.Μπράβο φίλε πολύ καλή πρόταση και πιο φτηνή... Μόνη επιφύλαξη ότι δεν τα έχω δοκιμάσει προσωπικά, για αυτό δεν είπα περισσότερα... κατά τα άλλα όλοι χτυπιούνται για το πόσο τρομερή διαφορά κάνουν, οπότε αν τίθεται θέμα tone sucking από τρέμολο είναι must :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση