Guru ez Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 To καλλίτερο guitar performance που άκουσα στο “I know a little” ήταν από τον Hughie Thomasson. Μακαρίτης κι αυτός (δυστυχώς...), (συν)υπεύθυνος για το θρυλικό ντεμπούτο άλμπουμ των Outlaws, εξαιρετικός τραγουδιστής και σαφώς σε ό,τι αφορά τα λικς του κομματιού βρισκόταν --το λιγότερο- σε common ground ;). The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Μακαρίτης κι αυτός (δυστυχώς...), (συν)υπεύθυνος για το θρυλικό ντεμπούτο άλμπουμ των Outlaws, εξαιρετικός τραγουδιστής και σαφώς σε ό,τι αφορά τα λικς του κομματιού βρισκόταν --το λιγότερο- σε common ground ;). Και πολύ μούρη και style! Kατά τη γνώμη μου είχε αφήσει way back (σε συνολικό performance) τον Rossington και τον Medlock. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Όλοι όσοι προέρχονται από country guitar style είναι εντυπωσιακοί. Ο Jeff Beck κάποτε (σύμφωνα με τα λόγια του Ritchie Blackmore σε συνέντευξή του) σε στούντιο στο Nashville είχε πάθει τη πλάκα του με αυτόν που σκούπιζε. Του ζήτησε τη κιθάρα του, έπαιξε και ο Jeff έφυγε τρέχοντας και δηλώνοντας : Thank God, all these outstanding players stay in Nashville so the rest of the world don't know them. Ή κάπως έτσι. Ολόκληρη η συνέντευξη του Blackmore έχει ενδιαφέρον (καθότι πάντα εχθρευόταν τους δημοσιογράφους και τους κυνηγούσε) αλλά μ' αυτή την ιστορία με τον Beck είχα γελάσει πολύ. Από ένα Guitar World(Player?) της δεκαετίας του '80. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Μιας και αναφέρθηκε το my all-time favourite γκρουπ, θα ήθελα να πω κι εγώ τη γνώμη μου. Σαφώς ήταν μεγάλη απώλεια ο Gaines και έχει συζητηθεί αρκετά το what if (με την ασφάλεια που γίνεται και σε κάθε rock hero που φεύγει στο peak του). Σαφώς έφερε καινούριο αέρα στο γκρουπ. Αλλά το γκρουπ είχε τις βάσεις για καινούριο αέρα έχοντας κάνει τον κύκλο του στα τοπικά ιδιώματα και έχοντας ωριμάσει για κάτι καινούριο. ΔΕΝ τον θεωρώ τον καλύτερο δίσκο τους αν και είναι από τους σπουδαιότερους. Ναι, τον έχω ακούσει τον δίσκο του Gaines και μου άρεσε αλλά μέχρι εκεί. Εξάλλου φαίνεται και από τον δίσκο ότι μόνο σε ένα σύνολο όπως οι Skynyrd θα άνθιζε ο Gaines και βέβαια οι Skynyrd στο απώγειό τους δεν θα έπαιρναν για κιθαρίστα κάποιον που οι ίδιοι δεν θα θεωρούσαν μεγάλο κιθαρίστα, ότι χάρες κι αν είχε η αδελφή του. ;D Για μένα ο unsung κιθαριστικός ήρωας του γκρουπ ήταν ο Ed King. Εδώ όμως είναι το thread του Gaines και δεν θα επεκταθώ....... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Για μένα ο unsung κιθαριστικός ήρωας του γκρουπ ήταν ο Ed King. Εδώ όμως είναι το thread του Gaines και δεν θα επεκταθώ....... κι αυτός αγαπημένος.... :) Το βινύλιο του "second helping" το είχα κυριολεκτικά λιώσει πιτσιρικάς!... 8) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Για μένα ο unsung κιθαριστικός ήρωας του γκρουπ ήταν ο Ed King. Kαι τεράστιος συνθέτης. Και επειδή τα θρεντ τ' αλλάζουμε κατά το δοκούν, οι 2 πρώτοι δίσκοι των Strawberry Alarm Clock με τον Ed King μέσα είναι απλά, αριστουργήματα Psych-Pop. S T R A W B E R R Y A LA R M C L O C K InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 ΟΛΟΙ αγαπημένοι.......αφου μιλάμε για το αγαπημενο μου group ;D μέσα και ο Βob Burns HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 κι αυτός αγαπημένος.... :) Το βινύλιο του "second helping" το είχα κυριολεκτικά λιώσει πιτσιρικάς!... 8) ;D Τα λένε νωρίτερα αυτά..... ;) Δηλαδή Swamp Music το παίζουμε στα δάχτυλα; Ο δίσκος (μαζί με τον πρώτο) που όρισε το Southern Rock. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Τα λένε νωρίτερα αυτά..... ;) Δηλαδή Swamp Music το παίζουμε στα δάχτυλα; Ο δίσκος (μαζί με τον πρώτο) που όρισε το Southern Rock. Αν και δεν παίζω τίποτα στα δάχτυλα (δεν υπήρξα ποτέ ούτε transcription ούτε cover guy) είναι τόσο εμποτισμένο το είναι μου απο αυτά τα ακούσματα που eventually κάποια στιγμή θα βγαίνουν πράγματα απο εκεί και στο παίξιμο... Είναι σαν να χτυπάς tattoo στον εγκέφαλο... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Αναμφίβολα μεγάλος κιθαρίστας ο Gaines! Στο Street Survivors πήρε πάνω του το μεγαλύτερο μέρος της lead αλλά και συνθετικής δουλειάς του group. Ωστόσο, είχε πιο hard rock και λιγότερο southern rock χροιά από τους υπόλοιπους. Ταπεινή μου άποψη είναι πως το καλύτερο άλμπυμ τους ήταν το Nuthin Fancy με ύμνους όπως τα On The Hunt, Saturday Night Special, το Railroad Song με αυτό το μέτρημα του Artimus που μου έχει γίνει βίωμα, με το μαγευτικό Cheatin Woman και φυσικά το I'm a country boy.... Η μοίρα δυστυχώς χτύπησε βαριά την μπάντα και τον ίδιο τον Steve Gaines. Κρίμα... :'( :'( Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση