Aggelos22i Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους! οπως ειχα αναφερει πριν λιγο καιρο ενδιαφερομουν να αγορασω και εγω μια Fender Stratocaster επειδη ομως δεν βρηκα καποια στα οπτικα μου γουστα συνεχιζω να ψαχνω.. με αποτελεσμα να μου αρεσει μια "60th Anniversary Telecaster" μου αρεσει οπτικα αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να την δοκιμασω ενδιαφερομαι να μαθω για το μανικι της συγκεκριμενα αν καποιος εχει παιξει με μια αναλλογη να μου πει τις εντυπωσεις του.. και κατι ακομα αυτη η κιθαρα λεει οτι εχει μανικι modern C shaped ειναι ιδιο με μιας Strat με modern C shaped ? ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 αυτη λες? http://www.fender.com/products/60th-tele www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 ναι κυριε Superfunk! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια απλη american std με λεπτο νιτρο φινιρισμα ,πηγαινε σε καποιο μαγαζι να δοκιμασεις την απλη american std & αν σου αρεσει στο χερι παραγγελνεις την 60th Anniversary Telecaster μια και λογω εμφανισης μαλλον τη θελεις,εχει επισης καλυτερους μαγνητες απο την απλη (vintage με base plate,οπως πρεπει δηλ.) ειναι ιδιο με μιας Strat με modern C shaped ναι ιδια ειναι μονο το headstock αλλαζει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 1700$ και να θελει αλλαγή μαγνητών.........να την βρασω :( HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 δεν θελει αλλαγη μαγνητων,διορθωσα το ποστ μου μια και ειδα τα ΛΑΘΟΣ specs που ΠΑΛΙ γραφει το site της Fender (η κιθαρα εχει Vintage Tele μαγνητες & οχι τους am std που γραφουν τα specs ),εντελως καραγκιοζηδες αυτοι που ενημερωνουν το σαϊτ της εταιρειας παντως...1 στα 3 specs ειναι αλλα ντ'αλλων...... ::) παντως με αυτα τα λεφτα παιρνει καποιος ΤΡΑΓΙΚΑ καλυτερη τελε....ακου $1700...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 ευχαριστω ρε SF που το διευκρινισες οτι το διορθωσες γιατι νομιζα οτι έβλεπα πουλάκια ;D ;D ;D ;D ;D ;D 1799,99$ περικαλώ ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 φιλε πηγαινε μια βολτα στα γιαννενα στον ντουκα και φτιαξε μια tele στα μετρα σου με τα μισα λεφτα και με τα υπολοιπα παρε κι ενα blues junior κι εφυγες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 εγω την βρηκα με 1.250.00 ευρο την Anniversary Tele ποιος σας ειπε οτι κανει 1700 δολλαρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aggelos22i Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 φιλε πηγαινε μια βολτα στα γιαννενα στον ντουκα και φτιαξε μια tele στα μετρα σου με τα μισα λεφτα και με τα υπολοιπα παρε κι ενα blues junior κι εφυγες. εχω δοκιμασει Tele απο εκει φιλε μου αλλα δεν με ενθουσιασε μπορω να σου πω πως μια Deluxe Strat που εχει εκει ειχε καλυτερο ηχο (στο δικο μου αυτι) στον ιδιο ενισχυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση