freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Υπάρχουν επίπεδες τηλεοράσεις και μπορείς να βλέπεις όσες ώρες θες!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D 48'' και πανω. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Παραπονιεστε για την ελληνικη τηλεοραση γιατι δεν εχετε δει...αγγλικη ή γερμανικη...ή ιταλικη...ή ισπανικη.... ;D...αν βλεπατε θα καταλαβαινατε οτι..τηλεοπτικα τουλαχιστον ζουμε σε εναν...ποιοτικο παραδεισο... ;D Προσωπικα στην Ελλαδα,στη Γερμανια απλα δεν βλεπω με εξαιρεση τις ειδησεις (που ειναι οντως ειδησεις οχι το ελληνικο καψιμο) ,βλεπω συχνα ΣΚΑΪ (σαφως το καλυτερο καναλι) και οποτε πετυχω στις ΕΡΤ διαφορες πολιτιστικες και ιστορικες εκπομπες και καποια ντοκυμαντερ...ταξιδιωτικου χαρακτηρα...βεβαια απο τη στιγμη που ολα αυτα τα βρισκω και το νετ...δεν σκαω και αν τα χασω.... Παντως ενα μεσο ειναι η τηλεοραση και ως γνωστον δεν φταινε ποτε τα μεσα...οι χρηστες τους φταινε... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Παραπονιεστε για την ελληνικη τηλεοραση γιατι δεν εχετε δει...αγγλικη ή γερμανικη...ή ιταλικη...ή ισπανικη.... ;D...αν βλεπατε θα καταλαβαινατε οτι..τηλεοπτικα τουλαχιστον ζουμε σε εναν...ποιοτικο παραδεισο... ;D Αν συμπεριλάβεις και την Γαλλική, τις έχω δει όλες τις προαναφερθείσες. Θα συμφωνήσω για όλες πέραν της Αγγλικής. Είναι σε άλλη κατηγορία. Παγκοσμίως. Βέβαια, έχει υποστεί μια Αμερικανοποίηση τώρα τελευταία αλλά είναι βαθιές οι ρίζες της. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Θα συμφωνήσω για όλες πέραν της Αγγλικής. Είναι σε άλλη κατηγορία. Παγκοσμίως. Ενταξει η εμπειρια μου ειναι απο τα λιγα λεπτα που βλεπω στο ξενοδοχειο οταν ειμαι εκει σε ταξιδι...οποιο καναλι και να ανοιξεις εχει cook show... ;D....οι ειδησεις παντως παραμενουν κορυφαιες..... Απο την αλλη σε σχεση με τη Γερμανικη (το πιο ενδιαφερον προγραμμα που εχω δει στην TV στο Βερολινο ειναι μια εκπομπη για το...εργοστασιο...ντονερ ενος πολυεκατομμυριουχου Τουρκου ;D ;D ;D) ειναι παραδεισος... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Αρχίζω και ντρέπομαι.... με αυτά που διαβάζω. Έχω τρείς τηλεοράσεις (καθηστικό, υπνοδωμάτιο, σαλόνι) και τις περισσότερες ώρες της ημέρας 1-2 θα είναι ανοικτές..... Η κόρη μου μόνο δεν θα βλέπει γιατί θα διαβάζει για τις Πανελλήνιες, ο υιός μου όλο και κάτι θα βλέπει, η γυναίκα μου επίσης, εγώ αν δε σερφάρω στο νετ θα βλέπω καμμια ταινία HD που θα έχω κατεβάσει ή θα βλέπω Ηistory - Discovery από card share στη Νova ή στο Ιταλικό + Ποδόσφαιρο σίγουρα αν έχει κατι καλό, αν έχει κάτι πολύ καλό πάω καφέ για να κάνω πλακίτσα με τους φίλους. Αν δεν είμαι κουρασμένος από την δουλειά κι έχει ενδιαφέρον το μεσημεριανό "έχει γούστο" το βλέπω -μάλλον το ακούω θα ήταν σωστότερο-. Σειρες όπως House, Monk κλπ αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω θα τις δώ, αν πέσω στο "Παντρεμένοι με παιδιά" στο Μακεδονία θα το δώ σίγουρα. Ειδήσεις θα παρακολουθήσω από ΝΕΤ, ΣΚΑΙ, ΑΛΤΕΡ αλλά θα διαβάσω και από μπλοκς. Θα διαβάσω και κανένα βιβλίο αν βρώ χρόνο..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Έχω μια μικρή ιδέα για την γερμανική και την ιταλική, και δεν διαφωνώ εντελώς με τη διατύπωση για την ποιότητά τους, αλλά έχω ζήσει χρόνια σε διάφορα σημεία της Βρετανίας και - χωρίς να της λείπουν τα μελανά σημεία και χωρίς να είναι το πρότυπο (και πού θα βρισκόταν αυτό?) - βρίσκεται όντως σε άλλη κατηγορία. Θυμάμαι όταν ζούσα στην Ουαλία... ένα απόγευμα ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω ένα απίστευτο ντοκιμαντέρ για το Κάρντιφ επενδυμένο με αφήγηση και μουσική του Τζον Κέιλ, ηχογραφημένη ειδικά για το ντοκιμαντέρ με αυτόν και μερικά Ουαλέζικα συγκροτήματα. Κατόπιν παραγγελίας του καναλιού που το πρόβαλλε. Ή το βράδυ σε prime time ζώνη να έχει ΦΟΥΛ ζωντανή συναυλία των Radiohead. Ή αστέρια και προσωπικότητες παγκόσμιας φήμης σε πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σχεδόν καθημερινά σε βραδινά talk show, με την ίδια άνεση που στην ελληνική βλέπεις την παρέλαση των τρισάθλιων υποκείμενων του μικρόκοσμου του ελληνικού ξεφτιλιστάρ σύστεμ ή του φραστικού μαλλιοτραβήγματος πολιτικάντηδων της γειτονιάς... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Ή αστέρια και προσωπικότητες παγκόσμιας φήμης σε πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σχεδόν καθημερινά σε βραδινά talk show, με την ίδια άνεση που στην ελληνική βλέπεις την παρέλαση των τρισάθλιων υποκείμενων του μικρόκοσμου του ελληνικού ξεφτιλιστάρ σύστεμ ή του φραστικού μαλλιοτραβήγματος πολιτικάντηδων της γειτονιάς... Μην ξεχνάς όμως ότι αυτοί έχουν προσωπικότητες να παρουσιάσουν, εμείς ελάχιστες. Και να θέλαμε δεν θα γεμίζαμε ούτε ένα π.χ. δεκαήμερο πρόγραμμα. Όχι βέβαια ότι αυτό είναι δικαιολογία, μάλλον απλή παρατήρηση. Για 'μένα πάντως πιο καίριο είναι το ερώτημα πόσο και που επηρεάζεται ο μέσος Έλληνας από την τηλεοπτική λοβοτομή, παρά πόσο αξίζει να παρακολουθεί κανείς τα της οθόνης δρώμενα. Και δεν μιλάω για "υψηλού επιπέδο" συνωμοσιολογίες σατανικών σχεδίων αποβλάκωσης, αλλά για την απλή καθημερινή υποδόρια επιρροή. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Έχετε υπόψη σας επίσης ότι οποιεσδήποτε προσωπικότητες εμφανίζονται σε ξένα τηλεοπτικά προγράμματα πληρώνονται - πολλές φορές αδρά - για το χρόνο τους. Από τα ελληνικά τζαμπα-κάναλα, δε νομίζω να περιμένετε κάτι τέτοιο... Για 'μένα πάντως πιο καίριο είναι το ερώτημα πόσο και που επηρεάζεται ο μέσος Έλληνας από την τηλεοπτική λοβοτομή, παρά πόσο αξίζει να παρακολουθεί κανείς τα της οθόνης δρώμενα. Για να καταλάβεις πιάσε μια κουβέντα με την ηλικιωμένη θεία, γειτόνισσα, μάνα σου... Οι οποίες φυσικά ψηφίζουν για αυτόν που κυβερνάει εσένα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Έχετε υπόψη σας επίσης ότι οποιεσδήποτε προσωπικότητες εμφανίζονται σε ξένα τηλεοπτικά προγράμματα πληρώνονται - πολλές φορές αδρά - για το χρόνο τους. ακριβως.... ;) ,ενω στην Ελλαδα..ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 (το πιο ενδιαφερον προγραμμα που εχω δει στην TV στο Βερολινο ειναι μια εκπομπη για το...εργοστασιο...ντονερ ενος πολυεκατομμυριουχου Τουρκου ;D ;D ;D) ...εκείνο το σουβλατζίδικο που λέγαμε στο Βερολίνο?... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση