fusionakis Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Μπράβο παιδιά! Σούπερ σε όλα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το ταλέντο ξεχειλίζει στην οικογένεια :) Πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλά και σαν εκτέλεση!Αυτά είναι! ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Δεν ειναι του γουστου μου αυτα τα τραγουδια αλλα... Οφείλω να πω ότι περνάω πολύ καλά, βλεποντας και ακούγοντας τις δουλειές σου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Δεν ειναι του γουστου μου αυτα τα τραγουδια αλλα... Οφείλω να πω ότι περνάω πολύ καλά, βλεποντας και ακούγοντας τις δουλειές σου. :) Παρομοίως! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2011 Μπράβο πολύ δυναμική διασκευή! 8) 8) 8) μπραβοοο!!! αυτα ειναι! 8) Μπράβο παιδιά! Σούπερ σε όλα του. Ειλικρινά ευχαριστώ πολύ!! Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι το ταλέντο ξεχειλίζει στην οικογένεια :) Πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλά και σαν εκτέλεση!Αυτά είναι! ;) Ναι έχουμε μπόλικο από δαύτο.... ;D ;D ;D ;D Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Δεν ειναι του γουστου μου αυτα τα τραγουδια αλλα... :) :) Παρομοίως! Ευχαριστώ πολύ . Είναι μεγάλη επιτυχία για μένα το γεγονός ότι άνθρωποι που δεν ακούν τέτοιου είδους μουσική, ακούν και βλέπουν ευχάριστα τις δουλειές μου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση