korman709 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 U R Welcome! ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 καλημερα,η κατασταση της παραγγελιας μου ειναι η εξης...12.04.11 13:06 Hours DE The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically 12.04.11 14:54 Hours Kitzingen, DE The international shipment has been processed in the parcel center of origin 12.04.11 23:10 Hours Feucht, DE The shipment is being transported to the destination country 12.04.11 23:10 Hours Feucht, DE The international shipment has been processed in the export parcel center μηπως εχει γινει καποιο μπερδεμα ? διοτι το επομενο βημα ειναι το εξης - The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country ,οποιος γνωριζει ας μου απαντησει,ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 μια χαρα ειναι,σε 1-2 μερες θα ειναι στην Ελλαδα (τωρα ποτε θα στο φερουν σπιτι ειναι αλλου παππα ευαγγελιο....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Εχω στείλει μέσω PavloPal παραγγελία στην JayCityRules Alim Co. για Vintage Άγιο Φως. Θα ναι εδώ το Σάββατο πριν το Πάσχα; Ξέρει κανείς; Έχει κάνει άλλος τέτοια παραγγελία ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Εχω στείλει μέσω PavloPal παραγγελία στην JayCityRules Alim Co. για Vintage Άγιο Φως. Θα ναι εδώ το Σάββατο πριν το Πάσχα; Ξέρει κανείς; Έχει κάνει άλλος τέτοια παραγγελία ; μην ανησυχείς.......ειναι εγγύηση οι ανθρωποι ;) HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 μην ανησυχείς.......ειναι εγγύηση οι ανθρωποι ;) Σίγουρα... τόσα χρόνια, δεν έχουν χάσει Ανάσταση!!!! ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Σίγουρα... τόσα χρόνια, δεν έχουν χάσει Ανάσταση!!!! ;D ;D Καλά, ε; απλά Θεοί .... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korman709 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Feucht, DE The shipment is being transported to the destination country 12.04.11 23:10 Hours Feucht, DE The international shipment has been processed in the export parcel center δηλαδη το πακετο μου,βρισκεται καθ'οδον η ειναι ακομα στη Γερμανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 δηλαδη το πακετο μου,βρισκεται καθ'οδον η ειναι ακομα στη Γερμανία? Είναι στη Γερμανία καθ' οδόν για σε. Αλλά σε παρακαλώ να μας κρατάς ενήμερους. Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση