Spiros Poullos Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 οποτε οι 4 εως 6 ημερες που λενε απο το thomann στην πραγματικοτητα δεν ισχυει,τουλαχιστον για την Ελλαδα...γαιδουρινη υπομονη λοιπον πρεπει να εχει κανεις... οι ημερες ειναι ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ και ειναι 3-5 και στη πραγματικοτητα ισχυει αν κανεις την παραγγελια σου Δευτερα πρωι www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 εχεις δικιο,ειναι απαραδεκτοι που δεν στα στελνουν με εικόνα ΑΤΙΜΕ Θωμα το εσκασες το παιδι... Άρε SF μου θύμισες προ 2ετίας αντιπρόσωπο που υπερχρέωσε φίλο μου για ανταλλακτικά από σκούτερ και ως αντίλογο στο κράξιμο είπε ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2011 Άρε SF μου θύμισες προ 2ετίας αντιπρόσωπο που υπερχρέωσε φίλο μου για ανταλλακτικά από σκούτερ και ως αντίλογο στο κράξιμο είπε ΤΑ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ είχα ζητήσει ένα τσιπάκι JRC4558 για ένα tubescreamer και μου το έφερε ένας τύπος από Γερμανία κάνοντας κατακόρυφο σε όλη τη διαδρομή χωρίς καμία στάση... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Καλα ουτε αυτο ειναι τιποτα.. Εμενα ειχαν ξεχασει να βαλουν ενα πακετο χορδες στο δεμα και μου το εστειλαν με την Claudia Schiffer ντυμενη λαγουδακι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Σε ποδήλατο με μία ρόδα; broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Ναι και με γοβες με 20 ποντους τακουνι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Έχω παραγγείλει αρκετές φορές απο thomann και πάντα γίνεται το εξής: το πακέτο φτάνει στην ελλάδα σε 4 εως 6 ημέρες και μετά.... πρέπει να περιμένεις πότε θα αποφασίσει το εδώ ταχυδρομείο να το στείλει... εχουν κάνει και μια εβδομάδα... πλεον, μόλις δω απο το tracking number πως έφτασε ελλάδα, κάνω ένα τηλέφωνο στα ελτα και τους ζητάω να το κρατήσουν (να μην το δώσουν στον κουριερ) και πηγαίνω και το παραλαμβάνω ο ίδιος (έτσι γλιτώνω πολλές μέρες). Να τονίσω επίσης το πόσο άριστα είναι πακεταρισμένα τα προϊόντα που στέλνουν καθώς και την απροβλημάτιστη επιστροφή και αντικατάσταση σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό (ο sf ίσως θυμάται το τονκερ που είχαμε παραγγείλει και επειδή δεν δούλευε σωστά το αντικατέστησαν άμεσα χωρίς ερωτήσεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Ακριβως, επισης να πω οτι απο οτι φαινεται εις το εξης τα πακετα που στελνονται με DHL απο Γερμανια θα τα παραδιδει η ΙΔΙΑ η DHL και οχι τα EΛΤΑ (χθες μου ηρθε πακετο με DHL ενω συνηθως μου ερχονται με Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ) τουλαχιστον μεχρι να αγορασει η DHL τα ΕΛΤΑ.... ;D,οπως εκανε και με τα Γερμανικα ταχυδρομεια.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 εγώ ρε παιδιά με το που το βλέπω οτι ηρθε ελλάδα, το μεσημερι ειναι σπιτι μου. τοσες φορες που εχω παραγγείλει εχω γινει κολλητος με τον courier ....σοβαρα....αφου μια φορά μου ειπε: καλά ρε συ τι κάνεις? ξεπλένεις χρημα με μουσικά οργανα? ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2011 Όταν είχε έρθει η Baja (και όχι μόνον – όλα τα προϊόντα) , το κουτί της συσκευασίας πραγματικά ήταν state of art! Επειδή το ταχυδρομείο είναι σε κεντρικότατο σημείο της πόλης απέφυγα να πάρω αυτοκίνητο. Το πακέτο όμως ήταν αρκετά ογκώδες και θα δυσκολευόμουν να την πάω σπίτι. Μου έμεινε στο μυαλό η εξής σκηνή. Δεν χωρούσε σε κανένα taxi στο port baggage. Έτσι η μόνη λύση ήταν τα πίσω καθίσματα. ΚΑΝΕΝΑΣ CAB DRIVER δεν δέχθηκε να βάλει το δέμα στα πίσω καθίσματα… «για να μην λερώσουν τα καθίσματα». Για την ιστορία, το δέμα, αν και έχει διασχίσει τη μισή Ευρώπη, ήταν καθαρότερο από τα αυτοκίνητα των εν λόγω κυρίων. Ευτυχώς βρέθηκε ένας χριστιανός και με πήγε. Disclaimer : Παράκληση, ας μην επεκταθεί η συζήτηση στον «συμπαθή» κλάδο και ξέρω εγώ …… I know pretty damn well how to claim my rights, απλά συνηθίζω να επιλύω τις προσωπικές διαφορές μου με άλλο τρόπο και όχι με αντιδικίες και τσαμπουκάδες (ίσως από overdose σε καθημερινή βάση). Το παραπάνω περιστατικό το αναφέρω επικουρικά με όλα όσα έχουν ήδη αναφερθεί, για να τονίσω την αρτιότητα του εν λόγω on-line καταστήματος, και να επιβεβαιώσω ότι καμία ανησυχία δεν συντρέχει με τις συναλλαγές με αυτό. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση