Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 καλοπαιξιμη φιλε μου! το μονο που μου αρεσε σε αυτην την κιθαρα ειναι οι P90 :) σορρυ αλλα με τις prs κατι με πιανει A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Μην τους ακούς! :D Είναι κουκλάρα και κιθαρακλάρα... με YES!!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Mεγειές! Δεν φανταζόμουν οτι θα ταίριαζαν τόσο αισθητικά οι p90s σε prs. To μπράτσο αν είναι χοντρό πρέπει να παίζει όντως φοβερά, με μια 24ρα που είχα παίξει μου άρεσε πάρα πολύ η ταστιέρα αλλά το μπράτσο ήταν φλούδα. Πηγαινε την ομως τωρα ΑΜΕΣΩΣ για βαψιμο γιατι πονεσε το ματι μου !(ενα shell pink χρωμα θα ειναι ταμαμ...).... ;D Πέστα Νίκο, πέστα ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=181903.msg510098#msg510098 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Εννοείται, μην ακούς κανένα. Αν την ακούς εσύ, τα υπόλοιπα είναι περιττά! ;D Μεγειές και καλοτάξιδη! Οι Ρ90 μαμάνε για blues και όχι μόνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Τα είπαμε και από κοντά, είναι κούκλα και με απίστευτο ήχο. Καλοτάξιδη www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Ένα είναι το χρώμα για κιθάρα με p90s: Χρυσό! Anyway, το παρακάτω βίντεο την αντιπροσωπεύει πολύ καλά ηχητικά- καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο έχω βρει στο youtube. Πάρτε μια γεύση αν θέτε, μέχρι να στρώσω κώλο και να γράψω ένα δικό μου : @zappa: Thanks man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Ωραία φυτίλια άναψες πρωί πρωί να βάλω P90 στην 335 (που το σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό - καμιά άποψη γι αυτήν την κίνηση κανένας?). Μεγειά την κιθάρα, καλά παιξίματα! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 το μονο που μου αρεσε σε αυτην την κιθαρα ειναι οι P90 :) σορρυ αλλα με τις prs κατι με πιανει Παρομοίως, αλλά αυτό είναι προτεραιότητα του ίδιου του prs και το κάνει εις γνώση του... (Το να έχουν οι κιθάρες του δλδ ένα πιο modern flavour το οποίο να ξυνίζει σε τύπους σαν εσένα και μένα... ;)) Όταν το θέλει βέβαια φτιάχνει μιά χαρά "βιντατζοκιθάρες", αυτή πχ είναι άλλο ένα τρανό παράδειγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Ωραία φυτίλια άναψες πρωί πρωί να βάλω P90 στην 335 (που το σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό - καμιά άποψη γι αυτήν την κίνηση κανένας?). Μεγειά την κιθάρα, καλά παιξίματα! Μια χαρα κινηση την βλεπω...βαλε SD PHAT CATS ειναι πολυ καλοι και σε λογικη τιμη. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Μεγειές παληκάρι, πολύ όμορφη κιθάρα και "εργαλείο". ;) Το Wide-Fat είναι από τα πιο ξεκούραστα μπράτσα σε ηλ. κιθάρα σήμερα (και βοηθάει ΠΟΛΥ στον καλό ήχο). Ωστόσο έχω αντιρρήσεις στα περί "Strat on Steroids" του Τόλη... άλλη είναι η Strat on steroids, για την οποία σύντομα. 8) 8) ;D ;D ;D PS: But still Starts grow on trees... unlike PRS :P :P ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση