pascal Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Ήθελα μια κιθάρα με p90s. Τελικά πήρα μία με...3. Είναι μια PRS custom 22 soapbar, του 2002 (maple μπράτσο, rosewood ταστιέρα). Σε κατάσταση καινούριας και σε πολύ πολύ καλή τιμή (απο το Guitar Store). Πρώτες εντυπώσεις: Οι p90s είναι Ο blues ήχος. Οι PRS είναι ΟΙ ευκολόπαιχτες κιθάρες. Οι θέσεις neck και bridge είναι ο γνωστός p90s ήχος (αν και PRS, δεν ακούω καμιά... μοντερνιά. Μια χαρά vintage είναι στον ενισχυτή μου). Η θέση neck+bridge φέρνει αρκετά σε τέλε ενώ οι θέσεις neck+middle και middle+bridge έχουν αρκετό από το κουάκ μιας strat. Το μπράτσο αρκετά χοντρό (πιο χοντρό από της strat μου). Το βάρος της είναι αυτό μιας μέτριας προς ελαφριάς Les Paul. Περισσότερες εντυπώσεις σε λίγο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 :D Μεγειά!Κούκλα είναι... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Οντως φαινεται παρα πολυ ομορφη σε αυτο το χρωμα και με τα cream pu covers. Και συμφωνουμε και στο θεμα P90. Μεγεις και να σου ζησει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Thanks! Από εμφάνιση είναι όσο "χλιδάτη" πρέπει για τα γούστα μου (χωρίς πολλά πολλά "ριγωτά" και περίεργα μπλε, κόκκινα κλπ χρώματα). Συμπληρώνω ότι το tremolo της είναι απίστευτο. Και μια...ολόσωμη και με flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Η κιθάρα είναι καταπληκτική!! Είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω πιο παλιά, όταν την είχαν πρωτοφέρει. Δεν είμαι και απο τους πιο ένθερμους υποστηρικτές των prs αλλά η συγκεκριμένη είναι άλλο πράμα! Αν και τα είπαμε τηλεφωνικώς, μεγειά και γραπτώς! 8) :) ;D (...και περιμένουμε και κλιπς με τον fender.. ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Mόλις έρθεις, θα γράψουμε κανένα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dgilmour Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Καλόπαιχτη και από εμένα. Εύχομαι να καλύψει ακριβώς αυτό που έψαχνες. Είσαι σε "magor rig changes" τελευταία μου φαίνεται! Η PRS αντικατέστησε τη Deluxe? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Πράγματι, η συγκεκριμένη κιθάρα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ΜΕΓΕΙΑ !!!!! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Να τη χαίρεσαι Γεώργιε. Έχω τις ενστάσεις μου βέβαια σε κάποια τεχνικά θεματάκια που είναι λεπτομέρειες βέβαια (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΝΤΕΡ). Να τη χαίρεσαι παρόλα αυτά. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Μπορούμε να σταματήσουμε την παράθεση φωτογραφιών οργάνων άνω των χιλίων ευρό όσο η χώρα βρίσκετε σε αυτή την κατάσταση; Ευχαριστώ Να σου ζήσει.... ΣΑΤΥΡΕ! broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση