Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Ρε συ Χάρη, σε άλλα χρωματάκια βγαίνει, εκτός από μαύρο; :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nordic Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2011 Ρε συ Χάρη, σε άλλα χρωματάκια βγαίνει, εκτός από μαύρο; :D Οτι χρωματακι γουσταρεις... Κυκλοφορεί και σε ασπρο..Προσεχως και σε φουξια... http://www.audiotek.cz/product-33930-paiste-white-alpha-14hihat-sound-edge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Οτι χρωματακι γουσταρεις... Κυκλοφορεί και σε ασπρο..Προσεχως και σε φουξια... http://www.audiotek.cz/product-33930-paiste-white-alpha-14hihat-sound-edge A! Ωραίο το άσπρο!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Λακη καλημερα! Αν εχει και σε λιλα,στειλε με ενα.Μη με ξεχασεις. 8) Α!Και το μανιουαλ...το πιντιεφ... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Λακη καλημερα! Αν εχει και σε λιλα,στειλε με ενα.Μη με ξεχασεις. 8) Α!Και το μανιουαλ...το πιντιεφ... ;D Ωρε τι κάνεις πρωί-πρωί!!!!Crash Κοιτάς???? Θα σου στείλω δύο ένα άσπρο και ένα μάυρο (ΠΑΟΚΑΡΑ)! Το λιλά το θέλω για μένα! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Ωρε τι κάνεις πρωί-πρωί!!!!Crash Κοιτάς???? Eτοιμαζα την τσαντα μου να παω σχολειο και ειπα να ρωτησω για λιλα να μην το σκεφτομαι στην ταξη... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Και πριν πας σχολείο κάθεσαι και μπαίνεις στο Νόιζ, αντί να κάνεις μια επανάληψη; Θα γυρίσεις πάλι πίσω και θα κλαίγεσαι ότι σε σήκωσε Θρησκευτικά και δεν άνοιξες το στόμα σου! Έτσι θα πας μπροστά; Ε, Έτσι; Τσκ, τσκ, τσκ... Κι εσύ Λάκη... Μα το λιλά βρε παιδί μου; Είναι τώρα αντρικοβαρβατοροκάδικο χρώμα αυτό; Όχι πες μου, είναι; Τσκ, τσκ, τσκ... ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Παλια υπηρχε μια σειρα της Paiste που λεγοταν coloursound... http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Παλια υπηρχε μια σειρα της Paiste που λεγοταν coloursound... Τώρα γιατί μας το έδειξες αυτό!! Θα μαλώνω με τον Παπαδόπουλο, ποίος θα πάρει το Λιλά!! Πλάκα - πλάκα , πέρα από το προσωπικό γούστο, υπάρχουν τα πάντα τελικά!!! Κι εσύ Λάκη... Μα το λιλά βρε παιδί μου; Είναι τώρα αντρικοβαρβατοροκάδικο χρώμα αυτό; Όχι πες μου, είναι; Τσκ, τσκ, τσκ... ;D Χάρη, γιατί το λες αυτό, το Λιλά είναι πολύ masculine χρώμα 8) :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2011 Μπορεί και να έχεις δίκιο. Αφού το προτιμούσε και ο Nτι... :D Αν και εμένα μου κάνει καλύτερα στην κοπελιά: Παλια υπηρχε μια σειρα της Paiste που λεγοταν coloursound... Ναι, απίστευτη (κυριολεκτικά) σειρά τα colorsound. Πιο 80's δεν γίνεται... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση