Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για Drop Tunings

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, σε ολους...

Για πρωτη φορα θελω να παιξω καποια κοματια με πολυ περιεργο κουρδισμα , ομως δεν ξερω πως να το κανω... το κουρδισμα ειναι το εξης

C-G-D#-A#-F-A#

Το προβλημα ειναι οτι μετα την 4 χορδη δεν βγαινει το συγκεκριμενο κουρδισμα αφου αν δοκιμασω να την ξεσφιξω απο ΡΕ σε D# τοτε χαλαρωνει παρα πολυ η χορδη ενω αν δοκιμασω να την σφιξω τοτε ειναι ετοιμη να σπασει... το ιδιο συμβαινει και με τις υπολοιπες χορδες...

το κουρδιστηρι μου ειναι ηλεκτρονικο και γραφει κατω αριστερα C

Και κατω δεξια 444...

Μπορειτε να με βοηθησετε ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

καλησπερα φιλε , το 444 νομιζω ειναι τα ΗΖ του κουρδιστηριου , οποτε εισαι ηδη ξεκουρδιστος κι ας εισουν κουρδισμενος , μιας και τα κανονικα ΗΖ ειναι 440. λογικα αυτο το αλλαζεις . . επισης γιατι απο ρε που εισαι ( D) να μην σφιξεις την χορδη ενα ημιτονιο πιο πανω? ( D#)  πρεπει αναγκαστικα να χαμηλωσεις σχεδον μια οκταβα? ( δεν εχω ιδεα απο drop κουρδισματα , υποθεσεις κανω)

αυτο που σου λεει C  δεν ξερω τι ακριβως μπορει να ειναι , ισως να ειναι κλιμακα , αλλα δεν νομιζω να παιζει καποιο ρολο, το κουρδιστηρι οτι ακουει σου βγαζει συνηθως..  επισης αμα κουρδιζεις ετσι , το νου σου στο set up  μην φρικαρει κανα μανικι ( ειδικα αν εχεις  Les Paul οπως εγω)

ελπιζω να βοηθησα

How blue can you get?

Καλησπερα, σε ολους...

Για πρωτη φορα θελω να παιξω καποια κοματια με πολυ περιεργο κουρδισμα , ομως δεν ξερω πως να το κανω... το κουρδισμα ειναι το εξης

C-G-D#-A#-F-A#

Το προβλημα ειναι οτι μετα την 4 χορδη δεν βγαινει το συγκεκριμενο κουρδισμα αφου αν δοκιμασω να την ξεσφιξω απο ΡΕ σε D# τοτε χαλαρωνει παρα πολυ η χορδη ενω αν δοκιμασω να την σφιξω τοτε ειναι ετοιμη να σπασει... το ιδιο συμβαινει και με τις υπολοιπες χορδες...

το κουρδιστηρι μου ειναι ηλεκτρονικο και γραφει κατω αριστερα C

Και κατω δεξια 444...

Μπορειτε να με βοηθησετε ?

από τα μπάσα στα πρίμα είναι η σειρά υποθέτω

από ΡΕ=D σε D# είναι 1 ημιτόνιο, δεν παθαίνει τίποτα η χορδή

τώρα με τη Α# στο καντίνι θα έχεις πρόβλημα, μάλλον θα είναι κάτω από το μι καντίνι, οπότε δοκιμάζεις ότι πάχος χορδής θα έβαζες στη ΣΙ

και το F της δεύτερης σε ποια οκτάβα είναι;;;η δευτερη χορδή είναι πιο ψηλά από την πρώτη;

που το βρήκες αυτό το κούρδισμα;

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

από τα μπάσα στα πρίμα είναι η σειρά υποθέτω

από ΡΕ=D σε D# είναι 1 ημιτόνιο, δεν παθαίνει τίποτα η χορδή

τώρα με τη Α# στο καντίνι θα έχεις πρόβλημα, μάλλον θα είναι κάτω από το μι καντίνι, οπότε δοκιμάζεις ότι πάχος χορδής θα έβαζες στη ΣΙ

και το F της δεύτερης σε ποια οκτάβα είναι;;;η δευτερη χορδή είναι πιο ψηλά από την πρώτη;

που το βρήκες αυτό το κούρδισμα;

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ !!!

Ψιλιάζομαι ότι έχει γράψει (οπτικά) ανάποδα τις χορδές.

Το κούρδισμα που ψάχνει είναι Drop A#.Κοινώς ρίχνεις δύο τόνους κάτω τις 5 χορδές και άλλον ένα την μπάσσα Ε.

Για τέτοιο κούρδισμα θέλει κατ'εμέ τουλάχιστον 11άρες,μην πω 12άρες...

Ψιλιάζομαι ότι έχει γράψει (οπτικά) ανάποδα τις χορδές.

Το κούρδισμα που ψάχνει είναι Drop A#.Κοινώς ρίχνεις δύο τόνους κάτω τις 5 χορδές και άλλον ένα την μπάσσα Ε.

Για τέτοιο κούρδισμα θέλει κατ'εμέ τουλάχιστον 11άρες,μην πω 12άρες...

Παιδια σε αυτο το βιντεο εχει απο κατω ενα λινκ για το guitar pro... εκει γραφει για το κουρδισμα... αν δε σας κανει κοπο τσεκαρετε αν μπορειτε και δειτε αν ειναι τα εχω γραψει αναποδα γιατι ειμαι και λιγο στουρνος... παντως εγω το εχω δοκιμασει με 9αρες οποτε να το πρωτο προβλημα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου