Προς το περιεχόμενο

Χορδες ακουστικης σε κλασσικη ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδια αν κανω κατι τετοιο τι θα γινει ?

σκεπτομαι κατι τετοιο γιατι κατι ακουστικες που δοκιμασα με ενοχλει που το μπρατσο τους ειναι τοσο λεπτο και επειδη εχω κλασσικη λεω μηπως και...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενας φιλος το δοκιμασε και το καπακι γυρω απο το σημειο της γεφυρας( Αν λεγεται ετσι και στην κλασσικη) εχει σηκωθει πολυ.. Οι χορδες της ακουστικης εχουν μεγαλυτερη ταση λογικα και αυτο επιδρα πολυυυυυυυ αρνητικα στο οργανο..  :-X

Ain't nothing but the blues. 

το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ένας γνωστός μου. Επειδή παίζει αρκετά χρόνια με κλασσική έχει συνηθίσει το μπράτσο της και το μπράτσο της ακουστικής του φαίνεται πολύ λεπτό. Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια ακουστική κιθάρα με μεγάλο μπράτσο, ή κάποια μόντα που μπορεί να γίνει;

Ευχαριστώ,

Κωνσταντίνος

Ενας φιλος το δοκιμασε και το καπακι γυρω απο το σημειο της γεφυρας( Αν λεγεται ετσι και στην κλασσικη) εχει σηκωθει πολυ.. Οι χορδες της ακουστικης εχουν μεγαλυτερη ταση λογικα και αυτο επιδρα πολυυυυυυυ αρνητικα στο οργανο..  :-X

Mπορέι να βάλει 10αρες αντί για 11αρες που βάζουν όλοι.

Παντως ενας φιλος μου εχει μια κλασικη με χορδες ακουστικης εδω και χρονια και δεν εχει κανενα προβλημα το οργανο. Ασε που ειναι απιστευτα ευκολοπαιχτη λογο τoυ scale της κιθαρας και οι χορδες πατιουνται βουτυρο!!! ;D ;D ;D

Λογικα 10ρες φοραει οποτε λιγοτερη ταση=λιγοτερη πιθανοτητα σκευρωσης του καπακιου

Το σκεύρωμα δεν είναι τίποτα σε σχέση με το να σουρθει η γέφυρα στο κούτελο...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

παιζει δηλαδη τετοιο ενδεχωμενο και με 10αρες χορδες ?

XAXAXAXAXAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Eλιωσα στο γελιο μονο που σκεφτηκα την σκηνη!!! χαχαχχχχχχχχχχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

αν η κιθαρα ειναι φτηνη και δεν σε νιαζει αν παθει κατι δοκιμασε το με 10ρες μονο για να εχεις εναν <<σωστο>> ηχο. στην πραξη τωρα. υπαρχει πιθανοτητα να σου ξεκολλησει ο καβαλαρης, παραμορφωση του καπακιου στο σημειο το καβαλαρη απο την ταση που ασκουν οι χορδες.

Οι 2 απο τις 3 κιθαρες που εχω δει αυτα παρουσιασαν αλα ηταν φτηνες η τριτη που δεν επαθε τιποτα ηταν απο κατασκευαστη και οχι του εμποριου.

γνωμη μου παντα, ολλα αυτα ειναι ημιμετρα, αν θες εναν καλο ηχο ακουστικης καλητερα να παρεις μια ακουστικη και δοξα το θεο υπαρχουν και με φαρδιτερα μανικια.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου