Mike G Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Άνοιξα τις προάλλες το Metal Hammer Απριλίου και περνώντας το μάτι μ στις αγγελίες είδα μία που έλεγε ότι πωλείται μια Fender Eric clapton,marhall jvm410 και κάτι λοιπά πεταλάκια ''λόγω επιτακτική2 οικονομικής ανάγκης''.Δεν ξέρω αν ο τύπος το έβαλε για να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές αλλά μου φάνηκε λυπηρό να πουλάει κανείς πράγματα που έχουν συναισθηματική αξία λόγω των δύσκολων καιρών. Θα μου πείτε πάντα γινόταν αυτό αλλά παρατηρώ μία αυξητική τάση σε σχέση με πριν 2 χρόνια που κοιτούσα τις αγγελίες. Ήθελα απλά να εκφράσω τη λύπη μου καθώς και την απαισιοδοξία μου για το μέλλον μου/μας.Αυτά και ευχαριστώ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Διάβασα σε ένα φόρουμ: Γίνε και εσύ σήμερα VIP Member και στήριξε το Forum και την δουλειά μας. Με μόλις 6€ το μηνα κλπ κλπ κλπ Από κάτω έχει ποστ: Είναι όντως ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία,αλλα εδώ και 10 μήνες είμαι ΑΝΕΡΓΟΣ,και στις 17 του μήνα τελειώνει η δόση του Ο.Α.Ε.Δ.,οπότε μήν έχοντας δουλειά δέν μπορώ (2 ΤΕΚΝΑ).Γι'αυτό ,σας παρακαλώ μή μου στέλνετε email,διότι νιώθω άσχημα για την κατάντια που έχω φτάσει.... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ και ΣΥΓΝΩΜΗ... Πάντως πρίν λίγο τον είδα VIP, κάποιος ή πλήρωσε γι αυτόν η τον έκαναν οι Admins, όπως και νάχει μπράβο τους. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση