longshadow Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Σε γνώριμα "μπακιντράκια" τα χέρια του Ηλία... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Και ξύλο να πιάσει αυτός καλά θα παίξει... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IvanOran50 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Το οργανο μαμει ή μου φανηκε? Hey Pinky!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Και ξύλο να πιάσει αυτός καλά θα παίξει... Καλα...κοιταξε να δεις. Δεν παιζει και τιποτα το περιεργο εδω ο Λιας (δεν τον ξερω τον ανθρωπο), και ουτε καταλαβαινεις απο αυτο το βιντεο με τι στην πραγματικοτητα εχεις να κανεις. Εγω το οργανο αυτο το εβαλα σε εναν μεγαλο koch που εχει εκει ο ντουκας (εχω παιξει πολες φορες εκει) και μουρθε νταμπλας... ;D Αερας μιλαμε... (ετουτη την εποχη ειμαι τελειως αφραγκος ειδαλως δεν το αφηνα με τιποτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 (ετουτη την εποχη ειμαι τελειως αφραγκος ειδαλως δεν το αφηνα με τιποτε) Μήπως αν πούλαγες το κλαρίνο... ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Μήπως αν πούλαγες το κλαρίνο... ;D Αν πουλησω το κλαρινο πρεπει να πουλησω και τα προβατα (πανε πακετο...) και τι θα τρωω μετα?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση