kapdrums Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 no words ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Φίλος δεν ανεβάζουν τέτοια πράγματα πρωί- πρωί ;D ;D ;D. Μου χαλάνε την... ακολουθία καφές - τσιγάρο! Τώρα με ανάγκασες να πιάσω το μπάσο με την τσίμπλα στο μάτι ;D Επί του πρακτέου: Ξέρει κανείς τι πετάλι είναι αυτό το κόκκινο που έχει ο Ανδρέου; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 σαν κι αυτο που μοιαζει.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 σαν κι αυτο που μοιαζει.... Thanx Νίκο, καλημέρα... βασικά νόμιζα ότι ήταν κάποιος κομπρέσορας του... σατανά ;D Μάλλον το χρησιμοποιεί σαν booster... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos A Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Thanx Νίκο, καλημέρα... βασικά νόμιζα ότι ήταν κάποιος κομπρέσορας του... σατανά ;D Μάλλον το χρησιμοποιεί σαν booster... το μεταλι που παιζει ο Ανδρεου ειναι το akai deep impact :P www.myspace.com/anagnostopoulosmanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Macubert Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2011 Καλά ρε πάτε καλά; Τί λέτε;... Έχετε μπροστά σας αυτό το trio και μιλάτε... για ποιο πράμα δε κατάλαβα;... ??? Παρεμπιπτόντως ο μπασίστας αυτός είναι Έλληνας (Παναγιώτης Ανδρέου) και βγήκε ο καλύτερος jazz μπασίστας για πέρσι στην Αμέρικα. Δε ξέρω μόλις βλέπω το Mark μου έρχεται μια τάση για αυτοκτονία, δε ξέρω ίσως το κάνω μια μέρα. Α, τσεκάρετε και αυτό: Heernt - Locked in a Basement pedals in everything Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση