Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός μουσικων συγκροτηματων στα Goody's: Καλό ή κακό;

blue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το συγκεκριμένο θέμα η σκέψη μου πηγαίνει στην επιθυμία να υπάρχει μεγαλυτερη πρόσβαση των νεων μουσικών στο κοινό. Άσχετα αν είναι "διαγωνισμός", φαστ-φουντάδικο ή οτιδήποτε άλλο, ώρες-ώρες ζηλεύω κάτι φάσεις σε άλλες χώρες που είναι σύνηθες να παίζουν οι νέοι σε πλατείες, κλπ απλά για να εκτεθούν σε κόσμο. Οπότε μάλλον θα αγνοήσω το συγκεκριμένο ερώτημα και θα απαντήσω πιο γενικά, ότι KATHE EFKAIRIA TO PLAY KALO GIA NEW MUSICIANS.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άρα...Marathon-Blue (που ξεκίνησε τη γκρίνια)=1-0 ;D ;D

;D ;D ;D

Εδώ συζητάτε για άλλα πράματα, για χορηγίες, λαϊβάδικα κλπ. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτή τη συζήτηση : είπα οτι αν μπορούν να κάνουν τα γοοδυς μουσικούς διαγωνισμούς, τότε ας κάνουν και τα περίπτερα (ή τα γραφεία τελετών ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που δεν έχει σχέση με τη μουσική). Διαφωνώ ούτως ή αλλως με την έννοια του διαγωνισμού, αλλά οφείλω να αποδεχτώ οτι είναι μια λειτουργική ενέργεια στο χώρο της διαφήμισης (οτι αποδέχομαι την πραγματικότητα δε σημαίνει οτι συμφωνώ ούτε οτι μ' αρέσει). Για τους λόγους του ο καθένας επιλέγει να συμμετάσχει ή όχι, αλλά διαφωνώ πλήρως με το "αυτά πρέπει να τα στηρίζουμε". Και δεν απαντήθηκε το τι ακριβώς υπάρχει για να στηρίξουμε, γιατί όπως τα λέω εγώ προκύπτει οτι πρέπει να στηρίξουμε μια διαφημιστική καμπάνια! Εν πάσει περιπτώσει αν μιλάγαμε για διαγωνισμό που διοργανώνει κάνα "μουσικό" τηλεοπτικό κανάλι, θα κατάπινα το πύον μου και δεν θα σας ενοχλούσα, αλλά αν τώρα διαφωνούμε στο οτι δεν έχει χώρο ένα ταχυφαγείο δίπλα στις μπάντες πιτσιρικάδων, μάλλον έχω γεράσει περισσότερο κι από τους γηραιότερους.

Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν έχετε προσέξει, αλλά τελικά το event δε διοργανώνεται από τα γοοδυς, αλλά απο ραδιοφωνικό σταθμό, οπότε συζητάμε την προέκταση ενός communication breakdown.

Σε κάθε περίπτωση, blue vs. anywho ft. marathon = 4-0 ;D

Και ρε Munir, έχω ακούσει οτι βγάζεις βρώμες για blue vs. Susan ft. marathon, ξηγήσου οτι κι εκεί σε εκτόπισα και άσε τις λάσπες. Πού βλέπεις τον εαυτό σας σε 5 χρόνια ?  :-* ;D

Εντωμεταξύ, δεν ξέρω αν έχετε προσέξει, αλλά τελικά το event δε διοργανώνεται από τα γοοδυς, αλλά απο ραδιοφωνικό σταθμό, οπότε συζητάμε την προέκταση ενός communication breakdown.

Μπααα, το ίδιο θέμα είναι.. μία παραλλαγή του θα μπορούσε να είναι "πως βλέπετε τη πιιθανότητα να μοιραστεί ο πρώτος δίσκος σας από το Βήμα της Κυριακής";.

Mea Culpa

.....πως βλέπετε τη πιιθανότητα να μοιραστεί ο πρώτος δίσκος σας από το Βήμα της Κυριακής;.

Πολυ καλη φαση. ;)

Πρώην VARTANIS ?

μία παραλλαγή του θα μπορούσε να είναι "πως βλέπετε τη πιιθανότητα να μοιραστεί ο πρώτος δίσκος σας από το Βήμα της Κυριακής";.

Από το "Βήμα" τρώγεται...αν όμως είναι τύπου "Espresso",τότε δύσκολα τα πράγματα.  :-\

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου