warwickplayer Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Καλησπερα παιδια...Ψαχνω για αταστο μπασο στα 1500-2000 και θα ηθελα να μου πειτε ποιος ειναι και που ειναι ο διανομεας των Mayones στην αθηνα...Αν υπαρχει και site ακομη καλυτερα... Πριν μου πειτε για τις αγγελιες σας λεω οτι εχω ψαξει και δεν εχω βρει κατι..ευχαριστω! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 http://www.mayones.com αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα... edit: Τα έχει ο Ματσίκας all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ...Ψαχνω για αταστο μπασο) νομίζω ότι ήρθε η ώρα ;) και για να γουστάρουμε 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 νομίζω ότι ήρθε η ώρα ;) Αυτό μάλιστα... είναι μπασάρα ;) Πάντως ο Ματσίκας δεν φέρνει κάποιο άταστο, οπότε μάλλον θα πρέπει να του το παραγγείλεις. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Αυτό μάλιστα... είναι μπασάρα ;) Πάντως ο Ματσίκας δεν φέρνει κάποιο άταστο, οπότε μάλλον θα πρέπει να του το παραγγείλεις. Αν και οπως προειπα συγχαινομαι τα φεντερ αυτο οντως ειναι μπασαρα...Παντως θα προτιμουσα το Palandino αλλα ξεφευγει... Καλα δεν ειχα ελπιδες οτι θα εβρισκα αταστο αλλα τουλαχιστον μπορω να παρω μια ιδεα για ηχο μπρατσο κλπ κλπ... @lgbesios Εμ τι θα λεγες!!! :D I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ;D ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Διευθυνση παιζει παιδια?και λιγος προσανατολισμος γιατι δεν ειμαι απο αθηνα... Επισης ξερει καποιος αν παιζει κανενα Bassline σε κανενα καταστημα στην αθηνα? http://www.bassline-bass.de/ I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 62 10680 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ 210 3638844 Ματσίκας αλλά έχει και σελίδα http://www.matsikas.gr all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Ευχαριστω ρε παιδια..Μεχρι στιγμης εχω δει αμερικανικα γερμανικα γαλλικα γιαπωνεζικα μπασα..Την αλλη βδομαδα θα δουμε τη λενε και το πολονεζικα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση