longshadow Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Ωραίο κλίπ! 8) Επίσης πολύ ωραίος ήχος στην στρατ...(ίσως ο καλύτερος σου μέχρι τώρα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 πολύ ωραίο θέμα! Και ηχάρα... με τί τρόπο το ηχογράφισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ. πολύ ωραίο θέμα! Και ηχάρα... με τί τρόπο το ηχογράφισες? Δυο μικρόφωνα πάνω στον ενισχυτή (Deluxe Reverb RI) - Saffire 6 USB - SONAR 8.5. Παρεμβάλλονται BOSS CS-3 και Barber Direct Drive σε πολύ διακριτικά settings και τα δύο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Καταπληκτικός όπως πάντα!! Είμαι μεγάλος φαν των chord progressions σου! ;) Δυο μικρόφωνα πάνω στον ενισχυτή 1)Ποια μικρόφωνα?(δυναμικό κ πυνωτικό?) 2)Το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά στη μίξη ή καμία σχέση? Συγγνώμη για τις κουραστικές ερωτήσεις απλά προσπαθώ να μαζεύω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ σχετικά με το αmp micing μιας και είμαι άσχετος ακόμα στο αντικείμενο :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Thank you Vasmar 1)Ποια μικρόφωνα?(δυναμικό κ πυνωτικό?) 2)Το ένα αριστερά και το άλλο δεξιά στη μίξη ή καμία σχέση? 1) Τα μικρόφωνα είναι ένα Sennheiser e906 να "φιλάει" τη γρίλια στο κέντρο κι ένα 57άρι σε γωνία πάλι προς το κέντρο. Στην τοποθέτηση των μικροφώνων δεν έχω καταλήξει ακόμη (ούτε και πρόκειται ;D). 2) Στη μίξη είναι και τα δύο κέντρο. Απλώς έχω παίξει με τις εντάσεις τους λιγάκι. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Καθε φορά που σε ακούω γίνεσαι όλο και καλύτερος Μπράβο Σπύρο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2011 Το παλεύω non-stop Θοδωρή ;) Να 'σαι καλά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση