Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Είχα καιρό να πιάσω τη strat και μου ήρθε κι έγραψα μια instrumental μπαλάντα πάνω σε κάτι που είχα αφήσει στη μέση. Άμα έχετε όρεξη ακούστε. Song_for_K.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 την καταβρήκα ... πολύ όμως www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 την καταβρήκα ... πολύ όμως Χαίρομαι :) Earendil βλέπω συνεχίζεις τα hints περί αλλαγής καρριέρας. Έχω αρχίσει να το ψάχνω ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Ωραίος ο Σύρος με τη Strat του λέμε!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Ωραίος ο Σύρος με τη Strat του λέμε!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!! Εκ Σύρου ορμώμενος. :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Εκ Σύρου ορμώμενος. :D xa xa xa xa xa xa ;D ;D ;D ;D ;D ;D xa xa xa. Στημένη μου την έχεις Νέστορα!!! αχαχαχαχα. I am sorry ΣΠΥΡΟ!!! Νέστορα και από εμένα ένα δώρο: http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TPI1MsBNpVI/AAAAAAAAQPQ/KZYvaNKBYYY/s1600/klarinette_drehend.gif αχαχαχαχαχαχαχαχαχ _Κυλιέμαι στα πατώματα λέμε!! χαχαχαχα ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο. ;D ;D ;D ;D Μλκς Σταματήστε!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;Dxoxoxoxooxxoxoox ;D ¨Ημαρτον..,,,με πόνεσε η κοιλιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!χαχαχα χοχοχοχοχοχοχο. Σε καλό να μας βγει!!!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Νέστορα και από εμένα ένα δώρο: http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TPI1MsBNpVI/AAAAAAAAQPQ/KZYvaNKBYYY/s1600/klarinette_drehend.gif αχαχαχαχαχαχαχαχαχ _Κυλιέμαι στα πατώματα λέμε!! χαχαχαχα ;D ;D ;D Κυρήσσω τον πόλεμο. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση