Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Είχα καιρό να πιάσω τη strat και μου ήρθε κι έγραψα μια instrumental μπαλάντα πάνω σε κάτι που είχα αφήσει στη μέση. Άμα έχετε όρεξη ακούστε. Song_for_K.mp3 Ενωμοτάρχης
Earendil Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 την καταβρήκα ... πολύ όμως www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 την καταβρήκα ... πολύ όμως Χαίρομαι :) Earendil βλέπω συνεχίζεις τα hints περί αλλαγής καρριέρας. Έχω αρχίσει να το ψάχνω ;D Ενωμοτάρχης
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Ωραίος ο Σύρος με τη Strat του λέμε!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Ωραίος ο Σύρος με τη Strat του λέμε!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ !!!!! Εκ Σύρου ορμώμενος. :D InfluenSir!
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Εκ Σύρου ορμώμενος. :D xa xa xa xa xa xa ;D ;D ;D ;D ;D ;D xa xa xa. Στημένη μου την έχεις Νέστορα!!! αχαχαχαχα. I am sorry ΣΠΥΡΟ!!! Νέστορα και από εμένα ένα δώρο: http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TPI1MsBNpVI/AAAAAAAAQPQ/KZYvaNKBYYY/s1600/klarinette_drehend.gif αχαχαχαχαχαχαχαχαχ _Κυλιέμαι στα πατώματα λέμε!! χαχαχαχα ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο. Ενωμοτάρχης
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Λάκη, δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι. Εγώ είμαι ο Σταύρος. Στη Σύρο πήγα το 2005 που παντρεύτηκε ένας φίλος. Δε θυμάμαι και πολλά. Μόνο που κυκλοφορούσε ένας τύπος με ένα νεροπίστολο γεμάτο με ούζο. ;D ;D ;D ;D Μλκς Σταματήστε!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;Dxoxoxoxooxxoxoox ;D ¨Ημαρτον..,,,με πόνεσε η κοιλιά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ!!!χαχαχα χοχοχοχοχοχοχο. Σε καλό να μας βγει!!!!! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Νέστορα και από εμένα ένα δώρο: http://1.bp.blogspot.com/_Msuu3MXRhmc/TPI1MsBNpVI/AAAAAAAAQPQ/KZYvaNKBYYY/s1600/klarinette_drehend.gif αχαχαχαχαχαχαχαχαχ _Κυλιέμαι στα πατώματα λέμε!! χαχαχαχα ;D ;D ;D Κυρήσσω τον πόλεμο. ;D InfluenSir!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση