Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Τώρα που το λές... Τώρα που το λες... έχω στο... ντουλάπι ένα άταστο Squier και θέλω μαγνήτες ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 βρηκα και ενα βιντεο (με αχαρακτηριστο παιξιμο αλλα τελος παντων) Παναγια βοηθα. Επισης, ειδα οτι ευτυχως δεν εχουνε tele και ετσι δεν κολαζομαι να παρω δευτερη. bassbill βγαζουν και μπασα - ειδα ενα τετραχορδο jazz με wallpaper finish για ουτε 100 ευρω και ενα θεος ξερει πως δεν το εχω αγορασει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Μόλις έδωσα ένα πεντάρι Squier και κοιτάζω για ένα Vintage Modified Jazz bass πρίν φαγωθούν τα λεφτά... Terry σε ποιό Squier να βάλεις soapbars Barts? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Μόλις έδωσα ένα πεντάρι Squier και κοιτάζω για ένα Vintage Modified Jazz bass πρίν φαγωθούν τα λεφτά... Terry σε ποιό Squier να βάλεις soapbars Barts? Βασίλη μου, όχι soap, single θέλω για ένα Vintage Modified Jazz bass άταστο που έχω. Κάνα σετάκι από κάνα «παλιούτσικο» jazz ;D θα ήταν μια χαρά... Είδα στις αγγελίες ένα σετ , αλλά ήταν στην Κατερίνη... Άμα κάτσει κάτι άλλο στο δρόμο μου- εδώ από Αθήνα- θα το χτυπήσω ;D Σκεφτόμουν να του ρίξω ένα σετ Villex με passive preamp, αλλά... Άντε παρήγγειλε τους από Αμερική, θα πάει κάνα 300 ευρώ η δουλειά... Τόσο κάνει το μπάσο ;D. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 οι αγωνες μου .... τωρα δικαιωνονται ;) ;) ;) κινεζες και ξερο ψωμι. superfunk εκλεψα μια ιδεα σου και εβαλα ενα στρατ μαγνητη στη neck θεση της τελε ...και ειδα το φως μου. θα ανεβασω κλιπ, ειναι καταπληκτικη κιθαρα πλεον. βεβαια κινεζα ;D με contoyr body... ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Εμένα μου περίσσεψαν απο το Clover που έχω βάλει Duncans γιατί οι Barts έχουν αυτό το μουρμούρισμα στα χαμλομεσαία που δέν μου αρέσει. Σκέφτομαι πάντως κι αυτούς να τους αλλάξω με ένα σέτ Nordstrands big singles, αλλά μετά θα μου περισεύουν και άλλοι μαγνήτες!!! Και θα ανοίξω άλλο πόστ που να λέει μου περισεύουν δύο σέτ soapbars ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ;D Να τους πουλήσω μήπως ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Επισης, ειδα οτι ευτυχως δεν εχουνε tele και ετσι δεν κολαζομαι να παρω δευτερη. κοιτα την διπλή ;D........με τι σου μοιάζει ;D ;D ;D HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Και θα ανοίξω άλλο πόστ που να λέει μου περισεύουν δύο σέτ soapbars ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΠΑΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ;D Να τους πουλήσω μήπως ??? Να πουλήσεις το ένα σετ και με τα χρήματα που θα πάρεις να αγοράσεις ένα πάμφτηνο μπάσο για να βάλεις το δεύτερο σετ 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Στους soapbars, οι active EMG που έχω στο short scale (με flats) απλά σκίζουν. Στους μονούς Jazz συστήνω (σε σχέση κόστος/απόδοση) τους Vintage Noiseless. Τα κάνουν όλα και συμφέρουν. IMHO, YMMV, OKOΓ και πάει λέγοντας ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2011 Ηρθε το μωρο... Ανοιξα το κουτι και την εβγαλα...εξω...... Η μι και η σολ ηταν ξεκουρδιστες....οι υπολοιπες στο περιπου... ;D Τα υπολοιπα.... Ρε παιδια ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ τοσο ΦΤΗΝΕΣ και ΚΑΛΕΣ κιθαρες? Τα ταστα μια χαρα,leveled & crowned,ενα ηταν λιγο ψηλο με το action...σαυρα που ειχε η κιθαρα και το ετριψα λιγο ενω ενα γυαλισματακι με λιγο μπρασο το ηθελαν ,αλλα εδω το θελουν οι ...custom shop εκει θα κολλησουμε? Το action?ΤΕΛΕΙΟ...χαμηλο και υπερβολικα ανετο (με το μπρατσο εντελως ισιο με μηδενικο relief η κιθαρα εχει μηδενικα τριξιματα) τοσο χαμηλο που το σηκωσα αρκετα... Οι μαγνητες? Εδω ψιλοεπαθα γιατι μου....ΑΡΕΣΟΥΝ.... ;D,εχουν ωραια και χαμηλη εξοδο πολυ καλο καθαρο ηχο...μαλλον θα τους αφησω πανω και θα παρω ΑΛΛΗ μια για να βαλω τους Dynasonic... ;D Οι χορδες? Εδω...κουφαθηκα...οι καλοι μας Γερμανοι ειχαν βαλει...κατακαινουργιες D'Addario αλλα μαλλον τα ειχαν ..πιει γιατι ηταν χορδες...ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ!!! ;D ;D Εβαλα καινουργιες 10αρες και η κιθαρα σεταριστηκε μια χαρα και απο intonation. Τα κλειδια? Μια χαρα,ενα ειναι λιγο στραβα βιδωμενο αλλα λειτουργει τελεια.Το στραβο κλειδι ειναι μαλλον και ο λογος που η κιθαρα μου πουληθηκε σαν second μια και αλλη "στραβη" δεν ειδα... Το nut? ΤΕΛΕΙΑ κομμενο (αν & πλαστικο) Η γεφυρα? Ξερω και εγω μια χαρα μου φαινεται...οι χορδες μενουν στη θεση τους και το intonation ειναι σουπερ. ;D Τα ηλεκτρικα? Ολα δουλευουν,αν και το tone δεν κανει τιποτα αν δεν το κλεισεις εντελως (προσωπικα δεν με αφορα οποτε δεν με νοιαζει... ;D) Tι να πω? Long live the Korea man! (ναι η κιθαρα ειναι κορεατικη οχι κινεζικη...) Να και ενα βιαστικο & κακα παιγμενο κλιπακι (η κιθαρα ηταν λιγο αρυθμιστη απο intonation και με υπερβολικα χαμηλο action ενω τα καταφερα να ...τρυπισω και το δακτυλο μου οταν αλλαζα χορδες,καταραμενα μη vintage Fender κλειδια.... ;D) keytone.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση