dikgior Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Καλή σας μέρα! Πρόσφατα αγόρασα το overdrive πεταλάκι Boss OD-3 και έχω μία Fernades ηλ. κιθάρα με Seymour Duncan διπλό μαγνήτη. Είμαι ευχαριστημένος με τον ήχο αλλά ψάχνω κάτι να τον γλυκάνει λίγο γιατί είναι πολύ ξερός καθώς επίσης και να του δώσει λίγο παραπάνω διάρκεια. Δοκίμασα να βάλω Reverb το οποίο βοηθάει λίγο αλλά θέλω κάτι περισσότερο... Ποιά η γνώμη σας για το compressor/sustainer της boss? Θα βοηθήσει καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τι ΕΝΙΣΧΥΤΗ εχεις καλε μου ανθρωπε? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dikgior Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τι ΕΝΙΣΧΥΤΗ εχεις καλε μου ανθρωπε? Έχω ένα PEAVEY 25W στο σπίτι και μετά ανάλογα το studio... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Παρε εναν αξιοπρεπη ΛΑΜΠΑΤΟ ενισχυτη και θα'σαι μια χαρα,το πεταλακι σου ειναι super & δεν εχει "ξερο" ηχο,απλα για να αποδωσει χρειαζεται και εναν αξιοπρεπη ενισχυτη.... . Αν θες περισσοτερο sustain ανοιξε λιγο παραπανω τον ενισχυτη ή παρε εναν compressor. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Παίξε και λίγάκι με το eq του ενισχυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dolphi_f Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 υπαρχει ενας τυπος, το site tou einai monteallums.com λοιπον αυτος εχει σε λογικες τιμες αναβαθμισεις για πεταλακια και μαλιστα αξιολογες. οντως το od-3 ειναι ξερο ....εχω παραλαβει απο αυτον οδηγιες και υλικα για την αναβαθμιση που ομως μαλλον θελει καποιον που να ξεριει να δουλευει με κολλητηρι, μιας και ειναι λιγο στεναχωρα μεσα στην πλακετα του πεταλιου, ομως ο ηχος βελτιωνεται σε μεγαλο βαθμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dikgior Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 υπαρχει ενας τυπος, το site tou einai monteallums.com λοιπον αυτος εχει σε λογικες τιμες αναβαθμισεις για πεταλακια και μαλιστα αξιολογες. οντως το od-3 ειναι ξερο ....εχω παραλαβει απο αυτον οδηγιες και υλικα για την αναβαθμιση που ομως μαλλον θελει καποιον που να ξεριει να δουλευει με κολλητηρι, μιας και ειναι λιγο στεναχωρα μεσα στην πλακετα του πεταλιου, ομως ο ηχος βελτιωνεται σε μεγαλο βαθμο. Ευχαριστώ για την ιδέα αλλά προτιμάω να μην το πειράξω το πεταλάκι... Απλά τελικά λέω να δοκιμάσω το Compressor/sustainer μαζί με ένα 7band EQ και βλέπουμε. Το να αγοράσω ένα λαμπάτο ενισχυτή θα βοηθήσει μόνο να ακούω καλά στο σπίτι μου αλλά θέλω γενικά να βγαίνει λίγο πιο πλούσιος ήχος σε όλους τους ενισχυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση