bloody_sunday Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Πετάλια είπαμε, όχι luxury items πιτσιρικαρίας, πλουσίων, γκατζετομανών και αντίδοτα υπαρξιακής κρίσης για μεσήλικες... ;D :P Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Για το iPAd λές? ;D ;D ;D Κάτι μου λέει πως το ipad υπό την πίεση των παπουτσιών ενός full grown κιθαρίστα, δεν θα τα πάει και πολύ καλά. :P Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Πετάλια είπαμε, όχι luxury items πιτσιρικαρίας, πλουσίων και αντίδοτα υπαρξιακής κρίσης για μεσήλικες... ;D :P Θα τη πατήσεις όπως ο Βlue με τη Boyle ;)....όταν εμφανιστεί ο...Slash στη σκηνή με το iPad...θα είμαι εδώ να στο θυμίσω ;D ;D Κάτι μου λέει πως το ipad υπό την πίεση των παπουτσιών ενός full grown κιθαρίστα, δεν θα τα πάει και πολύ καλά. :P Mα...πόσο πίσω είστε...πoιά παπούτσια? Εδώ υπάρχει το D Beam της Roland ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση