Προς το περιεχόμενο

E-MU 0404 usb 2.0 και Windows 7

ex-latinangelgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα

θελω να εγκαταστησω στον υπολογιστη μου τα windows 7. Η καρτα ήχου που έχω είναι η E-MU 0404 USB 2.0. Υπαρχουν drivers της καρτας για windows 7?

τα πρωτοτυπα cd εγκαταστασης που εχω αφορουν windows xp και MAC

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.emu.com/support/files/download2.asp?Centric=1004&Legacy=0&Platform=1

Εδώ είναι οι drivers για την κάρτα σου. Δεν αναφέρονται πουθενά τα windows 7. Στη θέση σου, θα έστελνα ένα email και θα τους ρωτούσα αν η κάρτα θα λειτουργήσει κανονικά με αυτούς τους drivers σε 7. Αν δε σου εγγυώνται καλή λειτουργία, καλύτερα να μην την κάνεις την αναβάθμιση.

Ενωμοτάρχης

Στη θέση σου, θα έστελνα ένα email και θα τους ρωτούσα αν η κάρτα θα λειτουργήσει κανονικά με αυτούς τους drivers σε 7. Αν δε σου εγγυώνται καλή λειτουργία, καλύτερα να μην την κάνεις την αναβάθμιση.

Λειτουργούν.  ;)

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Our preliminary testing shows that our Vista drivers when used with Windows 7 perform as well as they do under Windows Vista for most users.

Οπότε κράτα και μια πισινή αλλά απ' ό,τι φαίνεται δε θα έχεις πρόβλημα.

Ενωμοτάρχης

Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με αυτούς? Γενικά σκέφτομαι να παρατήσω τα 7 (64bit) και να πάω στα XP 64bit. Έχω αυτή τη κάρτα που συζητάτε, αλλά μέχρι τώρα δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου στα 7.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου