gdevelek Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Ήξερε, πλέον έχει ένα χαριτωμένο punto για trendy 20χρονους και 20χρονες, ένα ομορφότερο bravo για τους και καλά ξεχωριστούς και γουστόζους 30χρονους, ένα coupe που δεν είναι coupe αλλά hatchback και ένα πραγματικά ωραίο sedan που λανθασμένα προσπαθεί να το παίξει premium... προσωπικά θεωρώ πολύ πετυχημένες σχεδιάσεις και την 156/159, και 147, περισσότερο GTV/spider, και ακόμη περισσότερο brera ::) , και τώρα αυτά τα δύο στην κουβέντα αυτή το punto fiat δεν είναι; σύγκρινε με τα ιαπωνέζικα, στη σχεδίαση πάντα, πρέπει να πας στα κορυφαία για να βρεις κάτι "sexy" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Μιλάς μόνο για design, νόμιζα πως εννοούσες το πακέτο design, συμπεριφορά, επιδόσεις, ήχος που όντως είχαν οι παλιές και γι αυτό και ήταν 'ερωτεύσιμες'. Πλέον η alfa είναι το στυλάτο-σπορτίφ και ακριβότερο παρακλάδι της fiat, mito=punto, giulietta=bravo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Πάντως εγώ φοβάμαι. Όταν πλαγιασμένος στην Επίδαυρο κουνάει το πλαίσιο-σαπούνι της γιαγιάς, φοβάμαι. Όταν μουριάζω στα φρένα και πάει να μου διπλώσει το μπροστινό στην γυαλισμένη άσφαλτο, φοβάμαι. Όταν πετάγονται και φρενάρουν στον πόντο οι Τζιπάρες που πετάγονται από τα στενά στην Λ. Πεντέλης, φοβάμαι. Όταν οδηγάω με την οικογένεια στην Εθνική και όλοι πάνε παντού και με όσα να ναι, φοβάμαι. Όταν υπερστρέφει το Peugeot και δεν μαζεύεται και νοιώθω τη παπαριά που κανα, φοβάμαι. Κι όταν νυστάζω πέφτω και κοιμάμαι. Κι εγώ φοβάμαι ... όσο δε φαντάζεσαι ... και τώρα τελευταία ακόμα περισσότερο . Γι αυτό και η Επίδαυρος , το Γαλαξίδι Ιτέα και ο Μπράλος είναι κομμένα προ πολλού ;) Αυτό όμως δε με κάνει να επιλέγω να χάνω 2 ώρες παραπάνω απ'το χρόνο μου καθημερινά μέσα στο αυτοκίνητο εγκλωβισμένος στο ποτάμι ή όπου αλλού . Όπως κι εσύ την ίδια επιλογή έχεις κάνει απ'ότι καταλαβαίνω . Η καγκουριά είναι κακό πράμα ... συμφωνώ απόλυτα . Όσο για την απόλαυση .... Μια τετάρτη στα Μέγαρα και ένα 10λεπτό στα Kart , ισοδυναμεί με 1000 ώρες απερισκεψίας στο οδικό δίκτυο . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 iGeiasou... Τα καρτ είναι καθαρόαιμη οδηγική απόλαυση... Κάτι που ούτε μπορείς ούτε πρέπει να επιδιώξεις να έχεις με το αυτοκίνητο... (Και αν χάσω 30 κιλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει ακόμα πιο μεγάλη πλάκα... Αλλά τώρα έχω καλύτερο κράτημα :P ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 iGeiasou... Τα καρτ είναι καθαρόαιμη οδηγική απόλαυση... Κάτι που ούτε μπορείς ούτε πρέπει να επιδιώξεις να έχεις με το αυτοκίνητο... (Και αν χάσω 30 κιλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει ακόμα πιο μεγάλη πλάκα... Αλλά τώρα έχω καλύτερο κράτημα :P ) Ετσι.... :D Οι μπυρες και τα κοψιδια βλαπτουν σοβαρα το power/weight ratio... :)..ειδικα στα καρτ οπου και το παραμικρο βαρος κανει τεραστια διαφορα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Κάποτε στη Α.Μαρίνα στο πιστάκι είχαν εμφανιστεί κάτι ωραία 400ρια που θα σας άντεχαν νομίζω :P .... δε ξέρω αν υπάρχει το πιστάκι ακόμα βεβαια :-\ www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 :) :) Τα 400αρια μας αντεχουν μια χαρα...Εμεις δεν τα αντεχουμε !! :D 10 γυρους και θα τρεμεις για 2 ημερες μετα... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Μια από τις μεγαλύτερες μπούρδες που χουν γραφτεί. Ναι, το Μοτό αν θυμάμαι καλά το χε σπρώξει. Πάντως εγώ φοβάμαι. +ΠΟΛΛΑ. Ο φόβος είναι η υπέρτατη "δικλείδα ασφαλείας" για την επιβίωση.Μόνο ένας τρελός (ή ένας pazzo όπως λένε και οι Ιταλοί) δεν φοβάται... Προσωπικά,και κάθε μέρα πριν πιάσω τιμόνι,ρίχνω μιά...ματιά σ΄αυτή τη φωτογραφία και το...ξανασκέφτομαι...Το συγκεκριμένο Rallye ήταν δικό μου.Επίτηδες το κράτησα και δεν το πέταξα,για να πηγαίνω να το βλέπω που και που και ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ!Εκείνη την ημέρα έτυχε να το οδηγεί ο αδερφός μου.Δόξα τω Θεώ,τη γλίτωσε ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ με ένα σπασμένο χέρι και ένα ράγισμα στη λεκάνη...(φυσικά φορούσε ζώνη και βοήθησε και το bucket κάθισμα) Επομένως όποιος φοβάται,"έχει να θυμάται"... ;) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Mιας και το θέμα είναι ''αγωνιστικο ραλιστικό με φινέτσα'',έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Μοσχούς. ο Θεός να τον αναπαύσει. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philosophos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Όποιος φοβάται, να πάει να μάθει καράτε. ;D Όπως το ανέπτυξε ο audiokostas, είναι πασιφανές πως ο φόβος προέρχεται από εξωγενείς παράγοντες. Οπότε όπως εξήγησα και νωρίτερα, αλλά δεν έγινα κατανοητός από ότι φαίνεται, εάν φοβάσαι κάτσε σπίτι σου. Γιατί ο δικός σου φόβος θα πάρει στο λαιμό του και εμένα. Η σωστή αντιμετώπιση και τα σωστά ρήματα εν προκειμένω είναι, προβλέπω-προσέχω-σέβομαι. Αν έχω 100% την προσοχή μου σε αυτό που κάνω (οδηγώ για την περίπτωση), οι πιθανότητες ατυχήματος ελαχιστοποιούνται. Επίσης, εγώ προσωπικά αντιμετωπίζω όλους τους άλλους οδηγούς, σαν ηλίθιους και εν δυνάμει δολοφόνους. Αυτό με κάνει να τους προσέχω ακόμη περισσότερο. Έχω εμπλακεί σε ατυχήματα και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν. Σε ένα που έφταιγα, είχα πιει την μάνα μου και τον πατέρα μου μαζί. Δεν πάτησα φρένο εγκαίρως, από μειωμένα αντανακλαστικά. Τόσο απλά. Και πάλι καλά. Τώρα για τις περιπτώσεις που φταίει ο άλλος, ταιριάζουν τα παραδείγματα του προηγούμενού μου ποστ. Shit happens every day και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας και ότι προβλέπετε, για να μην διασταυρωθεί το μέλλον μας και ακολουθήσει παρόμοια πορεία, με το μέλλον του/της ηλίθιου/ας. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΠΡΟΒΛΕΨΗ. If you want to be a hippie...you 're too late. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση