Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δε λέω καλοί οι Ιταλοί, αλλά όσοι ξέρουν οι άρχοντες των premium αυτοκινήτων είναι άλλοι. [flash=200,200] I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ψαρωσα λέμε www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δε λέω καλοί οι Ιταλοί, αλλά όσοι ξέρουν οι άρχοντες των premium αυτοκινήτων είναι άλλοι. Καμία απολύτως σχέση με την alfa όμως, τουλάχιστον στην ιστορία και την φιλοσοφία. Τουλάχιστον όμως αυτοί θα βγάλουν στην παραγωγή κάτι σκληροπυρηνικό περιορισμένης παραγωγής και με αναφορές σε μια μεγάλη στιγμή της ιστορίας τους διότι έχουν έτοιμα τα εξαρτήματα και την τεχνογνωσία. Αν περιμένουν οι φίλοι της alfa να φτιάξει απο το μηδέν πανάλαφρο κεντρομήχανο, δυστυχώς θα απογοητευτούν. 5κύλινδρος 2.5λ turbo, 408hp, 1300kg, προφανώς quattro, Ο-100 <4sec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Αχχχ.... θα με βάλετε πάλι να ποστάρω τον Γκοτζίλα και δεν θέλω να σας στεναχωρώ... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Δεν στεναχωρούμεθα, σίγουρα είναι ένα αυτοκίνητο που προκαλεί σεβασμό, όχι όμως και καψούρα. Ποστάρω εγώ έναν ψηφιακό με τους προγόνους του. Άσχετο, gran turismo παίζει κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 το θέμα είναι πως η alfa romeo ξέρει εδώ και δεκαετίες πού ακριβώς βρίσκεται το κουμπί του ανδρικού ψυχισμού και το πατάει κατά βούληση με τις σχεδιάσεις της η audi απλώς το παλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Αχχχ.... θα με βάλετε πάλι να ποστάρω τον Γκοτζίλα και δεν θέλω να σας στεναχωρώ... Να υποθεσω πως διαβαζεις το Αγγλικο EVO ε? David Yu etc... ;) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται .... έλεγε ένα παλιό sticker ;) Μια από τις μεγαλύτερες μπούρδες που χουν γραφτεί. Ναι, το Μοτό αν θυμάμαι καλά το χε σπρώξει. Πάντως εγώ φοβάμαι. Όταν πλαγιασμένος στην Επίδαυρο κουνάει το πλαίσιο-σαπούνι της γιαγιάς, φοβάμαι. Όταν μουριάζω στα φρένα και πάει να μου διπλώσει το μπροστινό στην γυαλισμένη άσφαλτο, φοβάμαι. Όταν πετάγονται και φρενάρουν στον πόντο οι Τζιπάρες που πετάγονται από τα στενά στην Λ. Πεντέλης, φοβάμαι. Όταν οδηγάω με την οικογένεια στην Εθνική και όλοι πάνε παντού και με όσα να ναι, φοβάμαι. Όταν υπερστρέφει το Peugeot και δεν μαζεύεται και νοιώθω τη παπαριά που κανα, φοβάμαι. Κι όταν νυστάζω πέφτω και κοιμάμαι. Τα υπόλοιπα είναι για τους adrenaline junkies και τους αναίσθητους εν δυνάμει αυτόχειρες. Πολύ ωραία όλα αυτά που δείχνετε αλλά απλώς για όνειρα και εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον. Όχι μόνο λόγω κόστους αλλά και λόγω αξιοποίησης. Καταλαβαίνετε τι λέω ;) Αλλά ας μην είμαι ο party pooper. Συνεχίστε. Χαζεύω κι εγώ. Ο gdevelek όμως είχε δίκιο. Άσχετο μεν με το thread αλλά είχε δίκιο δε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 το θέμα είναι πως η alfa romeo ξέρει εδώ και δεκαετίες πού ακριβώς βρίσκεται το κουμπί του ανδρικού ψυχισμού και το πατάει κατά βούληση με τις σχεδιάσεις της Ήξερε, πλέον έχει ένα χαριτωμένο punto για trendy 20χρονους και 20χρονες, ένα ομορφότερο bravo για τους και καλά ξεχωριστούς και γουστόζους 30χρονους, ένα coupe που δεν είναι coupe αλλά hatchback και ένα πραγματικά ωραίο sedan που λανθασμένα προσπαθεί να το παίξει premium... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Να υποθεσω πως διαβαζεις το Αγγλικο EVO ε? David Yu etc... ;) :D Χεχεχεχε... Φυσικά. Αλλά κυρίως το αγγλικό Car. (και αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνι τον ελληνικό ειδικό Τύπο) Αλλά σόρρυ κιόλας, ο David Yu είναι ένας κακομαθημένος ηλίθιος... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση