kostas80 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Τι φτιάξανε πάλι οι άνθρωποι .... έχω πάθει έρωτα και πόθο διαστάσεις mito,1750cc,200 hp αναμένεται το 2012 και μάλλον θα κοστίζει γύρω στα 45.000 € http://www.topgear.com/uk/car-news/geneva-2011-alfa-romeo-4c-concept-2011-03-01 www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Όταν θέλει η Alfa κάνει ακόμη αυτοκίνητα (ή τέλος πάντων καλά αντίγραφα της Lotus) (TGL πες αλεύρι... :P :P :P :) :) :) :-* :-* :-* ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Το χρωμα ειναι νιτρο ή πολυουθεραν ? βγαινει και σε ash ?? εσωτερικα ειναι maple η rosewood ?? :P :P :P :P https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ηδονικό...ποθητό...και σφαιράτο (αν το πειράξεις και λίγο!) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Υπάρχει και σε relic; Ή έστω κάποιος που μπορεί να μου την κάνει να φαίνεται λες την είχα παρκαρισμένη στην Ομόνοια τα τελευταία 60 χρόνια; Βγαίνει άραγε σε Sunburst; Μπα...μάλλον δεν θα την πάρω, θα περιμένω να μαζέψω λεφτά να αγοράσω την χειροποίητη επανέκδοση της GT Junior του '65, την οποία φτιάχνει ένας Νεοζηλανδός σε μια σπηλιά που έχει μετατρέψει σε εργαστήριο. Η λίστα αναμονής έτσι κι αλλιώς έιναι 25 χρόνια γιατί χρησιμοποιεί αποκλειστικά λαμαρίνα της εποχής την οποία συλλέγει μιας και με την σημερινή δεν μπορείς να φτιάξεις αυτοκίνητο της προκοπής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 αναμένεται το 2012 και μάλλον θα κοστίζει γύρω στα 45.000 € H πρωταπριλιά ήταν πρίν 6 μέρες φίλος ;D ΑΝ την παράγουν (πάρα πολύ χλωμό) δεν γίνεται να κοστίζει μόνο τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Κούκλα είναι!Είναι η "μικρή" (στο μάτι μόνο) 8C. (ή τέλος πάντων καλά αντίγραφα της Lotus) ;D Η αλήθεια είναι,οτί όταν έτυχε να οδηγησω μία Lotus Elise mkII ενός γνωστού μου,βγήκα σοκαρισμένος ( :o) από την εμπειρία...Άνετα μέσα στο top10 όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου... "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Η αντίδραση μου όταν είδα φωτό από τη Γενεύη: 8==========================================) 8) 8) 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δεν έχω μυρωδιά από αυτοκίνητα, αλλά περιέργως γουστάρω με χίλια Τop Gear και είχα γελάσει με την ατάκα 3:25 - 3:40. ;D ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Δεν έχω μυρωδιά από αυτοκίνητα, αλλά περιέργως γουστάρω με χίλια Τop Gear και είχα γελάσει με την ατάκα 3:25 - 3:40. ;D ;D ;D ;D Τότε είσαι...σε καλό δρόμο! ;D (trolley,για άλλο δρόμο μιλάω) Αλλά να ξέρεις,οτί είναι πολύ ύπουλο μικρόβιο! ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση