gvour Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 1. Stavros Papadopoulos – Free Rock To σωστο να λεγεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 όσο και αν σας κάνει εντύπωση,κάτι που μου ήρθε στο μυαλό είναι το album Ritchie Kotzen-Live in sao paulo it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Αν είναι να βάλουμε dire straits σε αυτό το thread, παρακαλώ με σεβασμό. Όχι ότι το brothers in arms δεν είναι κορυφαίο άλμπουμ αλλά..... Dire Straits - In The Gallery + lyrics Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Αν είναι να βάλουμε dire straits σε αυτό το thread, παρακαλώ με σεβασμό. Όχι ότι το brothers in arms δεν είναι κορυφαίο άλμπουμ αλλά..... Dire Straits - In The Gallery + lyrics +εκατομύρια!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Colin James-Colin James σε πάω εσένα :D www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 αντε να βαλω και 2 alternative εδω ο Johnny Marr παιζει την κιθαρα της ζωης του & χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα μια strat του 63. η επιτομη (μετα τον Hendrix βεβαια) του ΚΑΘΑΡΟΥ Strat/Marshall ηχου...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Oταν εγραφα ημουνα αναμεσα στο on the boards και το calling card.Ολοι εχουν επιλεξει το card.Ελατε ρε παιδια, και τα 2 με τους taste ηταν καλυτερα.Και το calling card ειναι απο τα αγαπημενα μου. WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 ωραίος δίσκος !! ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Oταν εγραφα ημουνα αναμεσα στο on the boards και το calling card.Ολοι εχουν επιλεξει το card.Ελατε ρε παιδια, και τα 2 με τους taste ηταν καλυτερα.Και το calling card ειναι απο τα αγαπημενα μου. Ακομα και τα πιο μετρια του Gallagher σκοτωνουν αρα οτι και να βαλουμε μεσα ειμαστε. εδω ο Johnny Marr παιζει την κιθαρα της ζωης του & χρησιμοποιει σχεδον αποκλειστικα μια strat του 63. Φιλτατε Supafunk αν kαι δεν ειναι ακριβως το ειδος μου ο Marr ανεκαθεν και τωρα και με Smiths εγραφε και επαιζε παντα φοβερες κιθαρες. σε πάω εσένα Κι εγω σε παω(με την καλη εννοια).Πιο πολυ παω παντως την κοπελα του video(παλι χωρις παρεξηγηση).Φοβερος μουσικος ο Colin James και δεν εχει κανει ποτε κακο δισκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2011 Φιλτατε Supafunk αν kαι δεν ειναι ακριβως το ειδος μου ο Marr ανεκαθεν και τωρα και με Smiths εγραφε και επαιζε παντα φοβερες κιθαρες. Όχι όμως πάντα με Strat. Who's Next - The Who (εικάζω) Νομίζω τότε έπαιζε με τη Les Paul Deluxe. 1)Γειά σου ώ Νέστωρ! Γι'αυτό σε αγαπάω ;D, και ειδικά γι'αυτές σου τις επιλογές! 2)Robert Cray - Strong Persuader 3)Ειδική μνεία στον Eric Johnson για την αφοσίωση του ;)... 1):D 2)Δυστυχώς ήταν μόνο 10. Αγαπημένο μου 3)Τεράστιος παίκτης, που όμως ποτέ δεν με συνεπήρε ο lead ήχος του. Τελικά τον Hank Marvin μόνο η αφεντιά μου θεωρεί γίγα.? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση