manos A Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 απο το jazz festival kalamata 2010 ο Παναγιωτης Ανδρεου (Bass) με την μπαντα του NOW VS NOW Jason Lindner (keys) Mark Guiliana (drums) NVN 4 Friendship and Love www.myspace.com/anagnostopoulosmanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Wow! Πολύ μου άρεσε. Σύνολο, μπάσο, σύνθεση, φωνή... Υψος! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Εχει Ηχο Εχει αποψη Εχει Φραζαρισμα...Respect! Παντως περα απ τον Μπασιστα στο συγκεκριμενο καιΟ ντραμερ Ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos A Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 NVN 1 PART B Far www.myspace.com/anagnostopoulosmanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 φοβερός παίχτης με προσωπικότητα! και οι άλλοι δύο επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Κατ' αρχάς είναι λάθος ο τίτλος του thread. Θα έπρεπε να λέγεται «οι τρεις δολοφόνοι» ;D. Τα παλικάρια αφήνουν θύματα πίσω τους... Έπαθα πλάκα στο πρώτο κομμάτι με το ασύλληπτης έμπνευσης jazz - σκυλάδικο σόλο μπάσο... ερμηνεία. Ο άνθρωπος ήταν απίστευτος... και στην σκέψη και στην εκτέλεση. Αλλά και το δεύτερο κομμάτι ήταν φανταστικό δείγμα fusion. Γενικά και οι τρεις ήταν απολαυστικοί... Μπράβο τους. ΥΣ: Ρε γαμώτο,δεν ξέρω αν φταίει που βλέπω τον αγώνα του champions league και έχω μπει σε ποδοσφαιρικό mood, αλλά αυτός ο πληκτράς μου φάνηκε φτυστός ο... Γεωργάτος ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2011 Επεσα απο σποντα στο θεμα. Ο Παναγιωτης Ανδρεου ψηφιστηκε καλυτερος jazz μπασιστας στην Αμερικη για το 2010 Στα βιντεο του συντακτη ειναι με τους Now vs. Now του Jason Lindner στο διεθνες jazz φεστιβαλ Καλαματας το περασμενο καλοκαιρι. Ενας κι ενας ολοι τους, παιχταραδες. Ιδου μερικα videos: Now Vs. Now - "Big Pump" (Official Video) Ψαξτε και για τους New York All star Gypsy, το αλλο group του Παναγιωτη με το οποιο δραστηριοποιειται αυτο τον καιρο. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Μπράβο manos Α. Απίστευτοι μουσικοί (δεν τους ήξερα και έπαθα την πλάκα μου κι εγώ με τη σειρά μου)... Να και το άλλο σχήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2011 Παιζουν τις καλτσες τους. 8) Μου αρεσαν περισσοτερο οι New York Gypsy All Stars performs. Γουστα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2011 Το EZ-Pass είναι άρρωστο κομμάτι. Εξωγήινοι, παιχταράδες όλοι.. Απ' τα αγαπημένα μου κι αυτο: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση