marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Αυτή την εποχή, ξαναφτιάχνω το site μου και προσπαθώ να προσθέσω και ηχητικά δείγματα από κάποιες κιθάρες. Η αναβαθμισμένη ΒW Strat είναι μία από τις κιθάρες που είναι πιά στις προδιαγραφές που ήθελα...αλλά αυτοί οι Tonerider...πάντα θα είναι στη καρδιά μου. Ειδικά όταν θυμάμαι ότι πλήρωσα όλο το σετ των Vintage 65 ευρώ (το $ είχε όντως 1,50 τότε... ;)). Έφτιαξα μία πολύ γρήγορη σύνθεση και ακόμα πολύ πιο γρήγορο αυτοσχεδιασμό επάνω...και πραγματικά οι μαγνήτες δεν ακούγονται καθόλου vintage... Aνεβάζω το κλίπ στα Tests γιατί δεν είναι κομμάτι που αντέχει κριτική...μόνο ο Νέστορας θα πεί τίποτα γιατί κρίνει τα πάντα!!!! bw1.mp3 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Χριστός «ΑΝΕΣΤΗ»!!! ;D. Πολύ ωραίος ήχος (μου είναι αδιάφορο να τον κατατάξω σε vintage ή όχι). Αφεντικό και το θέμα μου άρεσε πολύ (κάντο full track)! Είναι smooth-ιάρικο (για να μην γράψω κάτι άλλο με την ίδια κατάληξη) . Αν δεν βαριέσαι., πες λίγο πως / με τι το ηχογράφησες. :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Καταρχήν μου άρεσε και το ίδιο το θέμα. Μπράβο μεσιέ... Ο ήχος ζεστός και αρκετά ισορροπημένος με μια έμφαση στις χαμηλομεσαίες συχνότητες. Αρκετά γλυκός θα έλεγα... Βέβαια δεν ξέρω τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του set up σου. Ωραίος ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Χριστός «ΑΝΕΣΤΗ»!!! ;D. Πολύ ωραίος ήχος (μου είναι αδιάφορο να τον κατατάξω σε vintage ή όχι). Αφεντικό και το θέμα μου άρεσε πολύ (κάντο full track)! Είναι smooth-ιάρικο (για να μην γράψω κάτι άλλο με την ίδια κατάληξη) . Αν δεν βαριέσαι., πες λίγο πως / με τι το ηχογράφησες. :D Το σκέφτηκα να το "μεγαλώσω" αλλά τα drums που έχω στο μυαλό μου και χρειάζεται το κομμάτι, δεν μπορώ να τα αποδόσω με τα midi mου...Θα το παλέψω πάντως. Πάντα ηχογραφώ με καρφί στη Motu, λίγο reverb και Εchoman (συνήθως) από Guitar Rig στο Garageband :D... Θέσεις 5-6 και καμμιά άλλη ρύθμιση. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Aνεβάζω το κλίπ στα Tests γιατί δεν είναι κομμάτι που αντέχει κριτική...μόνο ο Νέστορας θα πεί τίποτα γιατί κρίνει τα πάντα!!!! :-X Να μάθεις. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Πάντα ηχογραφώ με καρφί στη Motu, λίγο reverb και Εchoman (συνήθως) από Guitar Rig στο Garageband :D... Θέσεις 5-6 και καμμιά άλλη ρύθμιση. Από ό,τι φαίνεται αρκούν!!! Περιμένω και τη full version (όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να μην είναι συνέχεια στο repeat o player...δεν το "χόρτασα"!!!) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 ...δεν το "χόρτασα"!!!) Είπαμε...demo για το site φτιάχνω...όχι ολόκληρη συναυλία :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Ωραίο :) Προσομοίωση ενισχυτή δεν έβαλες, έτσι; (κακώς, κατά τη γνώμη μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Προσομοίωση ενισχυτή δεν έβαλες, έτσι; (κακώς, κατά τη γνώμη μου) Ποτέ δεν βάζω...δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του ενισχυτή...προσπαθώ να καταλάβω το χαρακτήρα του οργάνου σκέτου...εάν αυτό γίνεται ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Ποτέ δεν βάζω...δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας του ενισχυτή...προσπαθώ να καταλάβω το χαρακτήρα του οργάνου σκέτου...εάν αυτό γίνεται ::) Σωστός ο φίλος.... Αλήθεια, τι πλαστικό φοράει το laptop σου; Αν και μπορεί να μην είναι laptop γιατί ακούω λίγο αέρινο τον ήχο σου (όλοι ξέρουμε ότι τα laptop κομπρεσάρουν το sounstage) στην τελευταία ambience elevator δημιουργία σου..... Οι tonerider είναι όντως τρομερό value. Και οι εδώ εισαγωγείς, πολύ καλά παιδιά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση