Nestoras Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Επειδή σ' άλλο θέμα έγινε αναφορά στον Trower (έναν από τους κιθαρίστες που γουστάρω πιο πολύ) από τον EZ είπα ¨δεν ανοίγω θεματάκι για τον ήχο του¨. Ο συγκεκριμένος αν και δείχνει παππούς πλέον, μου φαίνεται να έχει τώρα συγκλονιστικότερο ήχο από τον ήδη μεγαλειώδη του της δεκαετίας του '70. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Συμφωνω με 1000 φιλτατε Νεστορα.Πιστευω ακριβως το ιδιο!Το ιδιο μου ακουγεται και στο παιξιμο του επισης.Πιο μεστο τωρα.Βεβαια ειχε παντα και εξαιρετους τραγουδιστες με κορυφαιο(η αποψη μου μονο) το μακαριτη το James Dewar.Τεραστιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 O Trower ήταν πάντα κυρίαρχος του ήχου, τότε, τώρα και για πάντα. Αδικημένος κιθαρίστας, μα κυρίως φιλοσοφημένος καλλιτέχνης. Τον θαυμάζω τα μάλα. Προσέξτε το ύφος και τις εκφράσεις του όταν μιλάει για τα διάφορα κιθαριστικά του και θα καταλάβετε πόσο τελικά ίδιοι στην ψυχή είμαστε όσοι "πεθαίνουμε" για την κιθάρα... Η θυμηθείτε τον αείμνηστο SRV και δείτε πίσω απο τις ικανότητες και το ταλέντο αυτό που έβλεπαν οι φίλοι του, one of the boys... Ή για να το θέσω μέσω των λόγων του Angus Young: είμαστε πιτσιρικάδες φυλακισμένοι σε σώματα ενηλίκων.....δε θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα... Όσο για τον Dewar, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, είναι απο τους πλέον αγαπημένους μου λευκούς τραγουδιστές ανεξαρτήτως ειδών και εποχών... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Συμφωνω με τον ez.Eλπιζω να μην ειμαι off topic(Νεστορα μη βαρας)αλλα νομιζω οτι ειναι εκ των κορυφαιων blues based(και οχι μονο) τραγουδιστων(ο Dewar) μαζι με τον Steve Marriott(προσωπικη παντα αποψη).Η μηπως να τους πω blues?Eξαλλου τι ειναι το blues?Blues is a feeling no other music makes you feel this way οπως ελεγε και ο Αndrew Brown.Aρα..............ετσι τους νιωθω ετσι τους λεω(με το συμπαθειο κιολας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Μα γιατι τοσο fulltone? WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Ο συγκεκριμένος αν και δείχνει παππούς πλέον, μου φαίνεται να έχει τώρα συγκλονιστικότερο ήχο από τον ήδη μεγαλειώδη του της δεκαετίας του '70. Θα σου συνιστούσα...να ΜΗΝ ακούσεις το Guitar Speak που παίζει με τον jeff Beck...γιατί θα μελαγχολήσεις :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Όλο το album Bridge Of Sighs ( όχι ότι τα μετέπειτα υστερούν δηλαδή), θεωρείται ώς σημείο αναφοράς για strat ήχο. Πραγματικά σπουδαίος ήχος και ικανότατος μουσικός.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση