Προς το περιεχόμενο

Συνεργασια Jeff Waters (Annihilator) και Ζαφειρη Μελα

ex-Ritchie77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ το είδα εδώ:

http://rocking.gr/news/Pros_kukloforia_ta_sessions_tou_Jeff_Waters_Annihilator_me_ton_Zafeiri_Mela/9379/

Αλλά ευτυχώς είδα και την ημερομηνία, πρωταπριλιά! Θα μου σκότωνε το εφηβικό μου άκουσμα ο Μελάς. (Αν και δεν μπορείς στην τέχνη να καταδικάσεις εκ των προτέρων ένα τέτοιο εγχείρημα, συνεργασίας τελείως διαφορετικών σχολών, εάν δεν κρίνεις το τελικό αποτέλεσμα)

threadender

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει τωρα κανεις πλακα . . . Δηλαδη αν βαλουμε τη Δημητριου που ειναι και επικαιρη διπλα στους Subways θα βγει κατι καλο . . . Χαχα ! Μονο που το σκεφτομαι !

Εγώ δεν είπα πάντως ότι μια τέτοια συνεργασία θα βγει απαραιτήτως καλή ή έστω ακόλουθη με τα προσωπικά μου ακούσματα, αλλά ότι ενδέχεται το αποτέλεσμα να είναι καλό ή τουλάχιστον ενδιαφέρον. Δεν μπορούμε να προκαταβάλουμε οποιαδήποτε αξιολόγηση για μουσικό κομμάτι το οποίο δεν έχει γραφεί και εκτελεστεί ακόμα.

threadender

Κριμα που πεθανε και ο Gary . . . Θα εκανε τελεια συνεργασια με την Εφη Θωδη . . .

Νομίζω ότι η αντιπαράθεση Θώδη-Μελάς είναι τουλάχιστον ατυχής.

Μπορεί να είναι στον ίδιο χώρο αλλά το μέταλλο της φωνής του Ζαφείρη καθώς και η "τεχνική" του είναι σε τελείως άλλο επίπεδο.

Όσο για την συγκεκριμένη συνεργασία (αν όντως αληθεύει), δε μένει παρά να την ακούσουμε και να την κρίνουμε.

Όπως και να έχει, δεν θα είναι αδιάφορη.

1.τσεκαρουμε τις ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ των δημοσιευματων για να μην πεφτουμε θυματα..

2.τι να κλασει ο Waters μπροστα στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ζαφειρη ρε μεγαλε?Πλακα μας κανεις? ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου