Προς το περιεχόμενο

R.I.P. Kurt Cobain...

S9F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κάνεις κέφι, άνοιξε εσύ ένα θέμα για τους Ζέπελιν, και βάλε πληροφορίες και υλικό να διαβάσουμε :)

α,πα,πα....Σα  δουλεια μου ακουγεται. Μακρια απο εμενα. 8) ;D  Εσυ πρεπει να μη με συμπαθεις πολυ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

trolley υποσχέθηκα να σου απαντήσω,οπότε φύγαμε...

Καταρχήν,στο τελευταίο σου post,διέκρινα μια ανεξήγητη επιθετικότητα με τη μορφή προσωπικών χαρακτηρισμών (έπαρση,ο κόσμος νομίζεις οτί γυρνάει γύρω σου κτλ.) και προτροπών για τον...επαγγελματικό μου προσανατολισμό (και ενώ πριν έχεις ήδη "αποφανθεί" για την "ευοίωνη" οικονομική μου κατάσταση) με μπόλικες δόσεις ειρωνείας... (αλήθεια,ποιός σου πε οτί "ψάχνομαι" επαγγελατικά?) Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το χιούμορ,ακόμα και με το "χοντροκομμένο",ίσα-ίσα,αλλά δεν δέχομαι προσωπικές επιθέσεις χωρίς να έχω δώσει αντικειμενική αφορμή για κάτι τέτοιο.Επομένως,οι παραπάνω χαρακτηρισμοί εις βάρος μου,επιστρέφονται στον "αποστολέα" κρινόμενοι ως απαράδεκτοι.Θα μου ήταν πολύ εύκολο να σου απαντήσω σε ανάλογο πνέυμα,αλλά αν το κάνω θα...στενοχωρεθείς (θα θυμώσουν και οι mods και θα μας "μαλώσουν" και μετά...πάλι θα στενοχωρεθούμε. ;D)

Κατά δεύτερον, ως Παναγιώτης δηλώνω "μία χαρά" και πιστοποιώ ότι τα "αν", όχι μόνο δε με φάγανε, αλλά ευτυχώς μου επέτρεψαν (εδώ και είκοσι χρόνια πια..) να μπορώ να διατυπώσω προφορικό και γραπτό λόγο που να μη θυμίζει απαραιτήτως άρθρα σε ελληνικό περιοδικό.

Χαριτωμένο...Παναγιώτη,αλλά αποτυγχάνει οικτρά και αξιολύπητα να με πείσει...

Το "τσιτάτο" μου -όπως χαρακτηριστικά λες- χρησιμοποιήθηκε για συγκεκριμένο λόγο και μόνο.Άσε,λοιπόν,κατά μέρος τις υστερίες περί...ολοκληρωτισμών και άλλων τέτοιων "δακρύβρεχτων"...Σου θυμίζω οτί τo thread αυτό ανοίχτηκε με συγκεκριμένο σκοπό και με αφετηρία μιά δεδομένη κατάσταση,ενώ εσύ μας έμπλεξες στον..."ατελείωτο λαβύρινθο" του...ΑΝ Οπότε...πάμε ξανά:

Μπορεί ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα μετά να κέρδιζανε...10πλό jack-pot,το sex να γινότανε ακόμα καλύτερο,να κάνανε και καμμιά...10αριά παιδιά-κουκλιά και να ζούσανε 100+ χρόνια..."Got the life" με λίγα λόγια...

Μπορεί ο Kurt μετά να έβγαζε ακόμα 10 σερί εξαιρετικούς δίσκους και να του κάναμε..."τεμενάδες" 24/7... (Ακόμα και εσύ.)

Κατά τρίτον, ελπίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πως αν κάνει εκπομπή για τον Cobain η Ναταλία Γερμανού (παίζω στοίχημα ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, θα έχει κάνει), περίπου αυτά που γράφτηκαν σε αυτό το thread θα έχει να πει (το έχει ήδη κάνει για άλλους διάσημους νεκρούς από το χώρο της μουσικής), και αυτό ΕΙΝΑΙ πρόβλημα, διότι δείχνει πολύ ξεκάθαρα τη ρηχότητα της προσέγγισης.

Γιατί το πιάνεις από...τα αφτιά το κορίτσι...?Την χαιρέτησες στο δρόμο και ΔΕΝ σε χαιρέτησε,δεν σου έδωσε αυτόγραφο συνοδευόμενο με φιλάκι από κόκκινο κραγιόν (τρομάρα της...),τι?

Και για να σοβαρευτούμε,ευχαρίστως να ακούσω τη δικιά σου -"βαθιά"- προσέγγιση.(Αλλά μην μου (ξανα)αρχίσεις τα δακρύβρεχτα ηθικοπλαστικά,γιατί τότε προτιμώ τη Ναταλίτσα...)

ξεφουρνίζοντας τσιτάτα του στυλ "είμαστε σε καλό δρόμο", έχοντας στο μεταξύ αποτύχει να καταλάβεις ότι δεν είμαστε στον ίδιο δρόμο.

Προφανώς ΕΣΥ απέτυχες να καταλάβεις με ποιά έννοια το είπα.Ξαναδιάβασέ το (με την ησυχία σου) και...εδώ είμαστε. ;)

Εγώ περιφρονώ την αγιοποίηση οποιουδήποτε ρόκερ, εσύ τη θεωρείς δεδομένο φαινόμενο.

Ακόμα και έτσι να ήταν (πουθενά δεν είπα οτί είμαι υπέρ της "αγιοποιήσης" κανενός,αυτό είναι δικό σου -αυθαίρετο- συμπέρασμα) είναι (αναφαίρετο) δικαίωμά μας.Ο ήλιος -παρ΄όλα αυτά- θα συνεχίσει να ανατέλλει και να δύει...

Εσύ πιστεύεις ότι η αναφορά στον Page είναι εντός θέματος, εγώ πιστεύω ότι (κακώς) θεωρείς ότι ο κόσμος γυρνά γύρω σου και ότι επειδή σου αρέσει και ο ένας και ο άλλος υπάρχει τάχα κάτι για να διαβάσουμε εμείς.

Τι πιό απλό από το να αγνοούσες το συγκεκριμένο thread...?

Εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να γράψεις μία πραγματεία (αλλά δε το κάνεις διότι θα είναι προσβολή στη μνήμη του Cobain να καταδεχτείς να απαντήσεις σε αυτά που γράφω), εγώ έχω γράψει πολλές φορές μακροσκελέστατα κείμενα για να εξηγήσω τις απόψεις μου και να πείσω γι' αυτές.

Προφανώς έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο...Ευτυχώς έμαθα από νωρίς,οτί ο χρόνος είναι χρήμα,οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να σου γράψω πραγματεία για να σου αποδείξω οτί...δεν είμαι ελέφαντας. ;)

αλλά αν τελικά κάνεις το κόπο να μας πεις και τι σημαντικό έκανε ο Page εκείνο το απόγευμα (πάω στοίχημα ότι δεν έκανε τίποτε απολύτως), θα σου είμαστε υπόχρεοι.

Είπαμε,αυτά σε ΑΛΛΟ thread.

(Αλλά αν περιμένεις να σου πω οτί μου είπε να σου δώσω σταυρωτό φιλί εκ μέρους του...don't hold your breath...)

Disclaimer:Εξακολουθώ να θαυμάζω την ικανότητά-δεινότητά σου στο γραπτό λόγο.Ακόμα και όταν με αδικείς. :)

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Εξακολουθώ να θαυμάζω την ικανότητά-δεινότητά σου στο γραπτό λόγο.Ακόμα και όταν με αδικείς.

Λαλείν άριστος ,αδυνατώτατος λέγειν

No one wants an alien

Χμμ, παρακολουθω το thread απο την αρχη του και μου εκανε εντυπωση η παρακατω απαντηση του τρολευ σε τοποθετηση του s9f.

Κατ' αρχήν, η φράση που χρησιμοποιείς, είναι η απαρχή κάθε ολοκληρωτισμού (παραλλαγή του "πίστευε και μη ερεύνα").

Αν της δωσει, κατα τη γνωμη μου, κανεις σκεψη θα δει οτι ειναι αρκετα σοβαρη γιατι χωρις "αν;" και χωρις "γιατι;" το χασαμε το παιχνιδι. Δεν το λεω σε καμμια περιπτωση για να προσβαλω τον φιλο s9f. Ομως, η απαντηση του με εξεπληξε σε αυτο το σημειο:

Το "τσιτάτο" μου -όπως χαρακτηριστικά λες- χρησιμοποιήθηκε για συγκεκριμένο λόγο και μόνο.Άσε,λοιπόν,κατά μέρος τις υστερίες περί...ολοκληρωτισμών και άλλων τέτοιων "δακρύβρεχτων"...Σου θυμίζω οτί τo thread αυτό ανοίχτηκε με συγκεκριμένο σκοπό και με αφετηρία μιά δεδομένη κατάσταση,ενώ εσύ μας έμπλεξες στον..."ατελείωτο λαβύρινθο" του...

Το να θετει κανεις ερωτηματα (αυτα τα "αν") και να αναζητα τις απαντησεις τους ειναι πολυ σημαντικο πραγμα, κεφαλαιωδες ισως. Σε οποιοδηποτε επιπεδο και για οποιοδηποτε θεμα.

Anyways, σορυ για το offtopic, ηθελα να μοιραστω αυτη τη σκεψη, οσο αυτονοητη και αν ειναι. Καλη συνεχεια.

just changed avatar :p

σε επίπεδο φιλοσοφίας ναι....τα "αν" και τα "γιατί" πάνε τη συζήτηση πολλά στάδια παραπέρα...

σε συζήτηση όμως με πραγματικά γεγονότα όπου οι αναφορές γίνονται στο τι έχει ήδη συμβεί και την κρίση αυτών, τα "αν","γιατί" την καταστρέφουν...

εκεί που λέμε έγινε αυτό κι αυτό...αρχίζουμε τα "κι ΑΝ γινόταν το άλλο?"

Τότε γιατί πέθανε το thread?

(Άλλο ένα...) Αυθαίρετο συμπέρασμά σου.

Για να χρησιμοποιήσω όμως,την αγαπημένη σου λέξη...

ΑΝ υποθέσουμε οτί "πέθανε" το thread,τότε η απάντηση-παρατήρηση-διαπίστωση στην ερώτησή σου είναι,οτί είσαι αρκετά πονηρός για να γνωρίζεις την απάντηση και (μάλλον) πολύ "λίγος" για να το παραδεχτείς και να πεις οτί έκανες λάθος και με αδίκησες.

"Πάμε" και ένα τραγουδάκι τώρα... 8)

Αν - Δ. Μητσοτάκης & Ευδαίμονες.wmv

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

S9F, επιμένεις να υπογραμμίζεις ότι δεν έχεις τίποτε απολύτως ενδιαφέρον να πεις για τον Cobain, ή για τον Page ή για οτιδήποτε σχετικό. Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα, σε ένα ωκεανό προσωπικών προ(σ)κλήσεων που (περιέργως) δεν έχει ερμηνευθεί ως "προσωπική επίθεση" από τη διαχειριστική ομάδα. Συνέχισε, χρήσιμο είναι.

Mea Culpa

Αναφέρεσαι συνέχεια σε μένα, σε ένα ωκεανό προσωπικών προ(σ)κλήσεων που (περιέργως) δεν έχει ερμηνευθεί ως "προσωπική επίθεση" από τη διαχειριστική ομάδα.

Παρομοίως. :)

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας,ένα ενδιαφέρον video όπου συμφωνώ ειδικά με τον Tom Petty και τον Slash.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου