Προς το περιεχόμενο

R.I.P. Kurt Cobain...

S9F

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχεις σε μεγαλη εκτιμηση την Courtney,.

Η τυπισα εξακολουθει να ειναι καμενο junky .  

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες,αλλά για σκέψου μήπως ισχύει το ακριβώς αντίθετο...(που σ΄αυτή την περίπτωση,η ταμπέλα "καμμένο junky" την εξυπηρετεί ιδανικά...)Κάτι σαν τη Μενεγάκη ένα πράμα... ;D Ο πολύς κόσμος -αφελέστατα- νομίζει οτί είναι...original ξανθιά,ενώ η γυναίκα είναι "Killer"!(no pun intended!)

Frontman ΜΕ ΑΣΤΕΡΙ απο πανω του...

one in a Billion..

+1!

Ακομα και εμπορικα αν το δεις τα 10 εκ αλμπουμ που εχουν πουλησει οι Foo Fighters ειναι "περισσοτερα" απο τα 25 εκ. των Nirvana (πριν το Napster & τον θανατο της δισκογραφιας)

With a little help from "my friends"...

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Και για να μην ξεχνιόμαστε,διαβάστε αυτά τα "ωραία" που λέει η Courtney σ΄αυτό το άρθρο...Ακόμα γελάω...

http://entertainment.msn.com/news/article.aspx?news=501701&silentchk=1&wa=wsignin1.0

"Καμμένο junky" με περιουσία άνω των 350,000.000 δολλαρίων, πρώτη φορά βλέπω... ;D

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

H εννοια καμενο junkie..εχει να κανει με ποιοτητα μυαλου..οχι με καταθεσεις στην τραπεζα καλε μου φιλε.

Και πρωτη στη λιστα Forbes να ηταν η τυπισσα...παλι την ιδια αποψη θα ειχα.

Νομιζω οτι δεν χρειαζοσουν να στο αναλυσω αυτο.

Τωρα...οσων αφορα τη συγκριση Nirvana -Foo Fighters...Κατα τη γνωμη μου δεν μπορεις να συγκρινεις ανομια πραγματα..

Μπορεις να συγκρινεις

Nirvana με Pearl Jam..με Jeff Buckley με  Alice in Chains...με Soundgarden klp

Κατα τη γνωμη μου...οι Foo Fighters παραηταν ...ποπ..και στην μουσικη και στην αποψη και καμια σχεση δεν ειχαν με τους Nirvana. Περα απο  τον κοινο αλλα πολυ ταλαντουχο και εξυπνο drummer.{Που και αυτον περα απο το {punkiko Κeith moon- θα τα σπασω ολα}παιξιμο του...ποτε δεν ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση ..Σορρυ αλλα παραμεγαλωσα για να εντυπωσιαζομαι οταν βλεπω τον ντραμμερ να χτυπιετε..}

Tωρα...γιατι και πως εγιναν..

Δεν θελει και πολυ μυαλο..

Για μενα η ψυχη των  Νιρβανα ειναι ο Κομπειν

οπως των U2 o Bono..

Tων Pearl Jam o Veddar

Των Soundgarden o Cornell.

Των Queen o Mercury.

Δεν εχω καμια διαθεση να υποβιβασω τα υπολοιπα μελη...αλλα οπως και να εχει...θελει αστρο απο πανω σου να βγεις σε ενα σταδιο 80.000  ατομων  και να κρατησεις τα βλεματα πανω σου για 2 ωρες..

H εννοια καμενο junkie..εχει να κανει με ποιοτητα μυαλου..οχι με καταθεσεις στην τραπεζα καλε μου φιλε.

Και πρωτη στη λιστα Forbes να ηταν η τυπισσα...παλι την ιδια αποψη θα ειχα.

Νομιζω οτι δεν χρειαζοσουν να στο αναλυσω αυτο.

Συμφωνούμε,εγώ το είπα με την έννοια που αρχικά χρησιμοποιήσες την συγκεκριμένη έκφραση,οτί μάλλον δεν είναι και τόσο ικανή και οτί έχω υπερεκτιμήσει τις ικανότητές της...Η γυναίκα είναι πανέξυπνη και ικανότατη και σε πείθει -αν γουστάρει- ,οτί ο γάιδαρος πετάει που λέει ο λόγος...Εκτός αν κατάλαβα λάθος,οπότε -όπως είπα και πριν- συμφωνούμε.

Μπορεις να συγκρινεις

Nirvana με Pearl Jam..

Δεν εχω καμια διαθεση να υποβιβασω τα υπολοιπα μελη...αλλα οπως και να εχει...θελει αστρο απο πανω σου να βγεις σε ενα σταδιο 80.000  ατομων  και να κρατησεις τα βλεματα πανω σου για 2 ωρες..

Οντως!

Ο ι Pearl jam ειναι πολλες κλασεις ανωτεροι...

Οπως εγραψα και πιο πριν,νομιζω οτι ολα ειναι θεμα γουστου... ;)

Mην εισαι τοσο σιγουρος.

Σταδια των 80.000 γεμιζουν καθημερινα καλλιτεχνες-προιοντα της μουσικης βιομηχανιας.

Αλλο εχουν αστρο,αλλοι οχι.

Σιγουρα θα ξερεις και συ πολλους,ακομα και εν Ελλαδι,που χωρις αστρο,

γιομιζουν σταδια...

Ζουμε στην εποχη της διαφημισης.

Ο Κομπειν ηταν η αναγκη της εποχης για ενα καινουριο ροκ ειδωλο.

Δεν τον υποβιβαζω,ισως να ηταν ο καταλληλοτερος

αλλα αυτο δεν ειναι δογμα. ;)

Παιδιά, δυστυχώς δεν παρακολούθησα το θέμα απο την αρχή. Αλλιώς θα είχα διάφορα να πώ και καλά και κακά.

Θα πώ κάτι πολύ απλό, ο Cobain ήταν είδωλο και ταυτόχρονα το αντίθετο. Μου άρεσε η "απλότητα" σε όλο αυτό που έκανε αλλά ταυτόχρονα εκμηδένισε πολλά πράγματα.

Έχω κάνει αυτή τη συζήτηση με πολύ κόσμο και καταλήγω, ας το αφήσουμε όπως έχει.

Grunge era favorites: Silverchair, Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden (ποτέ δεν γούσταρα τα solos, ξενέρωνα απίστευτα, άσχετα αν οι συνθέσεις ήταν απίστευτες.)

Υ.Γ. Ο καθένας προσφέρει ότι έχει να προσφέρει, ας αφήσουμε τους νεκρούς ήσυχους και ας θυμόμαστε τα καλά που μας αφήσανε.  :)

PRS,Suhr,D'Angelico,D'Aquisto,Sadowsky,G&L,Gibson,Steinberger,Fender,etc

Πάντως, σας θυμήθηκα χθες που μία κοπέλα στο Greek Idol διαγωνίστηκε τραγουδώντας το Smells Like Teen Spirit. Ευτυχώς κόπηκε, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;

Mea Culpa

Πάντως, σας θυμήθηκα χθες που μία κοπέλα στο Greek Idol διαγωνίστηκε τραγουδώντας το Smells Like Teen Spirit. Ευτυχώς κόπηκε, αλλά δε θυμάμαι κανέναν να τραγούδησε King Crimson σε τέτοια talent shows. Κάτι λέει αυτό... ή όχι;

Λέει, ότι ξόδεψες κάμποσο από τον χρόνο σου για να παρακολουθήσεις μία μ@λ@κία και μισή...

why?

Λέει επίσης ότι οι King Crimson δεν είχαν ποτέ κανένα "hit" που να το ξέρουν οι άφωνοι/ες των talent shows.

Αυτό δεν τους καθιστά αυτόματα καλλιτεχνικά ανώτερους (ή κατώτερους) από τους Nirvana.

Something Wicked This Way Comes

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου