Προς το περιεχόμενο

Παιδια help plz για ενισχυτη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δηλαδη με βαση αυτα π ειπα πιστευεις οτι ο roland θα ηταν μια αρκετα καλη λύση παρολο που ειναι φθηνη λυση?

αυτον τον ενισχυτη τον ειχες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχω ακούσει το 'μικρότερο' μοντέλο (νομίζω 15 watt), και για Bedroom playing πιστεύω ότι θα σου έκανε μια χαρά, βάσει των χαρακτηριστικών που θέτεις ώς προδιαγραφές. Καλό όμως είναι να κάνεις αυτήν την βόλτα που λέγαμε :).

Δεν βρίσκω το λόγο να μην αγοράσεις κάποιον καλό μικρό λαμπάτο.

http://www.thomann.de/gr/blackstar_ht5_combo.htm

Πολύ ποιοτικός και με emulated output(recording kai akoustika)

it's all about balance...

ρε παιδια,

οbuggera δεν ειναι για σπιτι τωρα,

δεν παιρνει ακουστικα.

κ ενα koch studiotone Μπορω να παρω αλλα σπιτι δεν μπορεις να παιζεις γιατι θα θελεις να του ανεβασεις την εντασει για να παιζει γαματα.

Απλα λεω εκτος απο τον roland παιζει κ κανας αλλος με ωραια καθαρα κ καλα βρωμικα για να τον δοκιμασω?

πχ fender fm 212 r? H tpt allo?

Λες οτι ο Bugera V22 δεν κάνει για σπίτι και νομίζεις οτι κάνει ο Fender 100 βάτ με 2χ12αρια? Επίσης μην πιστεύεις ότι ακούς ότι δηλ. ολοι οι λαμπάτοι πρέπει να παίζονται στο 10 για να ακουστούν καλά ,αυτός ο τρόπος δίνει ένα συγκεκριμένο ήχο που δεν κάνει σε όλους. Αν έχεις εμπειρία απο λαμπάτους σε σπίτι και σε πρόβα και μόνο όταν τους είχες τερματίσει γούσταρες και δεν σου έκανε δουλειά attenuator που δοκίμασες τότε πάω πάσο.

Για το budget σου στο ξαναλέω είναι μια πολύ καλή λύση ειδικά μαζί με το attenuator της weber οπου θα μπορείς αν θες ντε και σώνει να τον τερματίζεις σε εντασεις ψιθύρου ή να παίζεις και να ακούς μόνο απο τα ακούστικα. 

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

αυτο το attutetor Που λες κανει για ολους τους ενιχυτες λαμπατους ή μονο για τον συγκεκριμένο?

Αν ειναι ετσι να δω κ για κανα pro junior

Για όλους κάνει , ο μόνος περιορισμός είναι τα Watt. Με το 50αρι μπορείς να παίζεις ανετα και με Hot rod Deluxe.

O Pro junior κάνει ένα σωρό λεφτά και έχει μόνο volume και Tone ρυθμίσεις, εσύ έλεγες οτι θα χρησιμοποιείς σκαφάκι και θες καλά καθαρα και καλα rock blues γκάζια. Είσαι σίγουρος ότι έχεις κατασταλάξει στη χρήση και στα χαρακτηριστικά του μελλοντικού σου ενισχυτή?

Γνωμη μου είναι ότι πρέπει να πας να δοκιμάσεις αρκετούς ενισχυτές ώστε να αρχίζεις να σχήματιζεις μια πιο σωστη αποψη. Μόνο έτσι θα κατασταλλάξεις.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

κιθαρα τυπου semiholllow.

Τον ενισχυτη τον θελω αποκλειστηκα κ μονιμα για το σπιτι.

Θελω να εχω πολυ ωραια καθαρα κ καλα βρωμικα για blues-rock

μπορω να δωσω μεχρι 400Ευρω.

Γι' αυτά που ζητάς και τα χρηματα που διαθετεις, αν ήμουν στη θεση σου θα κοιταζα για  Fender Hot Rod Deluxe  μεταχειρισμενο,και ισως σαν 2η επιλογη Peavy Classic 30  παλι μεταχειρισμενο.

Αν διεθετα περισσοτερα χρηματα, θα επαιρνα μεγαλυτερο Fender με 2χ12.

Ισως να ειναι απ'τις ελαχιστες περιπτωσεις που δεν θα επαιρνα Koch Studiotone.

Roland Cube, και Fender Mustang, θα ήταν εκτος των επιλογων μου,αν και ειναι μια χαρα για μελετη.

Οι περισσοτεροι (και κυριως οι μεγαλοι) λαμπατοι ενισχυτες σε χαμηλες εντασεις δεν δινουν αυτο που εχουν 100%, αυτο δεν σημαινει όμως οτι δεν ακουγονται καλα σε εντασεις σπιτιου, ή οτι ειναι  απαραιτητη η χρηση attenuator.

Μπορεις να εχεις master volume σχετικα ψηλα, και το επιμερους χαμηλα για clean sound.

(το πολύ πολύ, θα χρησιμοποιουσα ενα volume pedal ή πεταλι με volume στη λουπα για να εχω επιπλεον ελεγχο της εντασης).

Για drive με λαμπατο ενισχυτη και εντασεις σπιτιου, μαλλον θα χρησιμοποιουσα πεταλακι τυπου tube screamer(για το υφος που προσδιορισες).

na kanw k mia teleytaia erwthsh,

Yparxei kapoios enisxythis poy na thimizei ton fender twin reverb se ligotera xrimata k watt?(giati o twin reverb einai o agapimenos m)

sorry gia ta greeklish apla to plikrologio den exei ellinika.

αμα τον θες μονο για σπιτι και δεν παιζεις metal γιατι δεν παιρνεις τον fender mustang II να κανεις την δουλειά σου και να μην ξοδευτεις καθολου?

o roland ειναι εξισου καλως αλλα νομιζω εχει καλυτερα βρωμικά (metal) ενω ο mustang καλυτερα καθαρα

HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου