ludwigvan Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 καλησπέρα! που μπορώ να βρω velcro για τα πεταλάκια μου στη θεσσαλονίκη; Ξέρετε κανένα μαγαζί στο κέντρο που να πουλάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 καλησπέρα! που μπορώ να βρω velcro για τα πεταλάκια μου στη θεσσαλονίκη; Ξέρετε κανένα μαγαζί στο κέντρο που να πουλάει; Ειναι λιγο τραγικη η ερωτηση σου αλλα θα την απαντησω...Να πας σε οποιαδηποτε μοδιστρα...Εκει θα βρεις βελκρο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Σε χρωματοπωλεία ..................πουλάνε ρολουδάκια σε διάφορα μήκη και φάρδη No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Λοιπον εχει ενα μαγαζι με ειδη για μοδιστρες και τετοια στη Βασ. Ηρακλειου ή με Βενιζελου ή με Ιωνος Δραγουμη γωνια. Με επιφυλαξη , νομιζω οτι λεγεται Γιαννοπουλος. Βελκρο με τα χιλιομετρα εκει. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ludwigvan Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 φχαριστωω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Δοκίμασε επίσης και στο Praktiker. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ilias_a Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Σε μοδίστρες και παρόμοια μαγαζιά νομίζω δεν έχουν velcro διπλής όψης με αυτοκόλλητο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Το χρωματοπωλείο μου φαίνεται πιο πιθανό.. Το praktiker σίγουρο. iliasantoniou.me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Σε μοδίστρες και παρόμοια μαγαζιά νομίζω δεν έχουν velcro διπλής όψης με αυτοκόλλητο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Το χρωματοπωλείο μου φαίνεται πιο πιθανό.. Το praktiker σίγουρο. Το Πλαίσιο επίσης ;) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Γιαννοπουλος Βασ ηρακλειου με Ιωνος Δραγουμη η με Βενιζελου ειδη για μοδιστρες. Παλι θα τα λεμε? Αυτοκολλητο και σε διαφορα μεγεθη. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση