Superfunk Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 στη Σλοβακια φτιαχνονται (αν και δεν καταλαβαινω τι σημασια εχει που φτιαχνεται μια λυχνια) μπορεις να τις παρεις απο εδω www.guitars.gr η απο εδω http://www.diyaudio.gr/jj_tesla.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2011 ευχαριστω superfunk και τα αλλα παιδια που βοηθησαν. οταν κανω τις αλλαγες θα τα ξαναπουμε! καλημερα σας ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dude Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2011 Η eminence προτεινει governor για peavey classic 50 το οποιο οντος ειναι ειναι ενα v30 , to βελτιωμενο ειναι σχετικο κατα τη γνωμη μου,το πρωτεινει γιατι οντος ταιριαζει κ ακουγεται πολυ καλα με το συγκεκριμενο ενισχυτη,το τονκερ παντως το ακουσα σε classic 50 kai δε μου αρεσαι οπως κ σε αλλους που το ακουσανε... , γουστα ειναι αυτα, ακου και τα δυο κ η επιλογη ειναι δικη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dolphi_f Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 να κοιταξεις και για τις reissue Tung Sol μιας και νομιζω οτι ειναι πιο "γλυκες" απο τις JJ. ειχα JJ αλλα μου φανηκαν λιγο σκληρες. δεν ειμαι σιγουρος ομως αν Tung Sol βγαζει και el84. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2011 δεν ειμαι σιγουρος ομως αν Tung Sol βγαζει και el84 δεν βγαζει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 γεια σας και παλι. οι stock λαμπες του peavey τι μαρκα ειναι? ανοιγω σημερα τον peavey και βλεπω 3 χ 12AX7 (2 JJ ecc 83s,1 sovtek 12AX7 LPS) και 4 χ JJ EL84. ??? ρωταω γιατι τον πηρα μεταχειρισμενο και δεν ξερω αν εχουν αλλαχτει. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2011 γεια σας και παλι. οι stock λαμπες του peavey τι μαρκα ειναι? ανοιγω σημερα τον peavey και βλεπω 3 χ 12AX7 (2 JJ ecc 83s,1 sovtek 12AX7 LPS) και 4 χ JJ EL84. ??? ρωταω γιατι τον πηρα μεταχειρισμενο και δεν ξερω αν εχουν αλλαχτει. Οι Peavey, stock έχουν Peavey "Super 7" 12ΑΧ7 και Sovtek EL84. Από ό,τι φαίνεται οι λυχνίες έχουν αλλαχτεί και μάλιστα με συμπαθητικό set! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση