takis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 YouTube - Broadcast Yourself. ΜΑΓΕΙΑ!τρομερο vibe και αυτος ο buddy..τι φωναρα...ειπα να το μοιραστω μαζι σας.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 ..τι φωναρα... 74 years young ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Eτσιιι...και γεννημενος 30 ιουλιου οπως και εγω!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Το άλμπουμ είναι διαμάντι. Προσωπικά τρελαίνομαι για Buddy Guy ούτως ή άλλως αλλά σε αυτό εδώ είναι και μια σκάλα παραπάνω απ' ό,τι έχω ακούσει ως τώρα. Και να μη σας αρέσει ο Guy, αξίζει μόνο και μόνο για τον ήχο της κιθάρας και τον απίστευτα παθιασμένο τρόπο που παίζει αυτός ο άνθρωπος. He delivers. Ιδού και video clip που δε χωράει σχόλια: Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Ευγε Jazzjoker.Εξαιρετικο!Το σιγουρο με τον Buddy(και τον BB βεβαιως) ειναι οτι οποτε τους δει η τους ακουσει κανεις-ειτε σ αρεσουν ειτε οχι- ΠΑΙΖΟΥΝ.Ο Buddy δε ακομα και στο instructional video χωνει αλυπητα. Τhat's the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να σκέφτεται κάποιος /κάποια και να μην του αρέσει αυτό που ακούει/ βλέπει. Εξαιρετικό και το video. Πολύ moody. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Φιλτατε LK γνωριζω μερικους.Θα τους βγαλω στη φορα δια να υποστουν τις συνεπειες των λογων των. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 O Buddy Guy μου άρεσε μόνο όταν δεν σόλαρε και ήταν κιθαρίστας του Junior Wells (ειδικά - για προσωπικούς λόγους στο Pleading the Blues) για κάποια όμορφα μελωδικά περάσματα που ήταν εκτός πεπατημένης. Διαφορετικά τον βαριέμαι (στην καλύτερη) ασύστολα. Αλλά είναι γνωστό ότι είμαι περίεργος οπότε μην με παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Φιλτατε LK γνωριζω μερικους.Θα τους βγαλω στη φορα δια να υποστουν τις συνεπειες των λογων των. Γεώργιε ξεμπρόστιασέ τους! Μην τους υποθάλπτεις Το καρά γούσταρα γιατί το είδα με μία ράθυμη διάθεση (την οποία μου προκάλεσε από το πρωί η εργασία)! Πολύ fetish video, reel to reel tape, amp and micing , strat & Gibson, headphones ανέμελα παρατημένα………και κομματάρα. Τι άλλο να ζητήσει ο σύγχρονος άνδρας! ;D ;D ;D Διαφορετικά τον βαριέμαι (στην καλύτερη) ασύστολα. Κώστα, αυτό δεν είναι κακό κατ εμέ. Αυτό έλεγα και πιο πάνω στον George. Όταν η βαρεμάρα έχει την έννοια της χαλαρότητας , της δημιουργικής σπαρίλας και του "δεν βαριέσαι, άστο για αύριο" mood (στο οποίοι είμαι από το πρωί)...είναι η καλλίτερή μου! 8) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2011 Γεώργιε ξεμπρόστιασέ τους! Μην τους υποθάλπτεις Toυς κρατω στο χερι.Θα αποκαλυφθουν στην ωρα τους φιλτατε Λακη. Τι άλλο να ζητήσει ο σύγχρονος άνδρας! Λογια σοφου και συγχρονου ανδρος(το ανδρας με την καλη εννοια παρακαλω). :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση