Προς το περιεχόμενο

Ποια από τις 2 επιλογές ( νέα πεταλιερα με πεταλακια )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αποφάσισα να φτιάξω την πεταλιερα μου από την αρχή ... Έδωσα μια line 6 και με ενδιαφέρουν πλέον πεταλακια ... Ψαχνωντας έχω νομίζω καταλήξει στους εξής 2 συνδυασμούς : 1) cry baby wah+boss ds1 + boss bd2 + boss ps6 ή cry baby wah + boss od-20 +Marshall guv'nor+ boss ps6 ... Έχετε καμία ιδέα ;;; Βασικά με ενδιαφέρει το πόσο καλό είναι το od20 και το αν θα πρέπει να πάρω κάποιο άλλο modulation type πεταλακι αντί του ps6 ... Παίζω ροκ , μπλουζ , μπαλάντες ,τζαζ και σπάνια Κατι ποιο άγριο .... Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στη θέση σου θα έπαιρνα ένα ποιοτικότερο od και

καθόλου distortion  ;)

άντε κάνα fuzz το πολύ , ένα analog delay τύπου mxr carbon copy κι έτοιμος (για αρχή)

www.facebook.com/kostas.antonakopoulos

Καταρχήν,από τα πιθανά πεταλάκια που αναφέρεις,καταλαβαίνω πως το budget σου θα είναι μέχρι τα 300€.

Σε αυτά τα χρήματα θα κοιτούσα το εξής rig:

crybaby wah(κατά προτίμηση το classic)>boss sd1>mxr phase100>boss dd7

Η πάγια τακτική μου,πάντως,τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι να αγοράζω αποκλειστικά από τα μεταχειρισμένα.Μπορείς να βρεις τρελές ευκαιρίες.Σκέψου το!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου