aris 17561 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Mεγάλο παράπονο το χεις... ;D ;D Πάντως συζητούσα με έναν τυπο εδώ που έχει στούντιο και είναι χρόνια στο κουρμπέτι και μου είπε ότι τα βασικά rg prestige η ibanez δεν τα αλλάζει γιατί ενδεχομένως να ''χαλάσει'' ένα όργανο που είναι το βασικό της χαρτι στην αγορά και με το οποίο κακά τα ψέματα έχει γραφτεί ιστορία στη νεοκλασσική κιθάρα ειδικά.Μάλλον γι αυτό δεν κάνει αυτό που λες(δεν βάζει maple καπάκι κτλ) ενώ αντίθετα το κάνει σε μεμονομένα όργανα πχ στα rga,rgt το 2007, rg3550mz που βάζει maple ταστιέρα και πιο λεπτό μπράτσο.Eκεί κατά τη γνώμη μου οφείλεται και το ότι κάθε χρόνο σχεδόν καταργείται και μία σειρά πχ τα νεκ-θρου μοντέλα δεν κράτησαν πάνω από ένα χρόνο(2007-08).Μιλάω πάντα για prestige όργανα.όσον αφορά τους μαγνήτες, ναι οι dimarzio-ibz είναι πολύ ισσοροπημένοι αλλά αυτοί που είναι αποκλειστικά της ibanez infinity,powersound,cvm και γω δεν ξέρω τι θα μπορούσαν να αντικατασταθούν με επώνυμους.Πολλές εταιρίες το κάνουν σε αυτά τα λεφτά το γιατί η ibanez δεν το κάνει με προβληματίζει.Και κάτι για τα τρέμολα: Πιστεύω ότι τρέμολα όπως τα lo-pro edge, edge pro,edge zero,zps3 είναι καταπληκτικά και πολύ εύκολα σετάρονται.Αντίθετα,edge pro 2,edge 3 είναι πολύ αμφιλεγόμενα ειδικά το δεύτερο σε 1 χρόνο βγάζει πολλές φθορές. Και το που φτιάχνονται δεν έχει και τόση σημασία για μένα.Αν παίζουν καλά παίζουν καλά. ::) Mike ετσι ειναι οπως τα λες... το εχω παραπονο γιατι δεν μπορω να βλεπω ενα καταπληκτικο οργανο οπως η 2570 που την ποιανεις και γουσταρεις να παιζεις ρε παιδι μου... Και απο ηχο πραγματικα ειναι οι κιθαρες που οτι εχεις στο μυαλο σου μπορεις να το φτιαξεις με την ρυθμηση λιγο του γκειν και του ικιου... Αλλα με ολα αυτα τα θετικα να ειναι κακασχημο....Εγω θα προτιμουσα , να φτιαξει οπως θελει το οργανο της αλλα ας εχει και κανα δυο χρωματα με μειπλ καπακια και μια διαφορα στην τιμη να γουσταρουμε κι εμεις... Για τους ινφινιτι και τους τιαυτους συμφωνω μαζι σου... οι ντιμαρζιο ιμπανεζ για μενα ειναι καλυτεροι μαγνητες απο πολλους επωνυμους κτλ Γενικοτερα δηλαδη συμφωνω με ολα μαζι σου... ;D ;D Βασικα το εντζ προ 2 ειναι το εντζ 2 που εβαζε παλια ? γιατι αν ειναι τοτε ειναι αισχος... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Mike ετσι ειναι οπως τα λες... το εχω παραπονο γιατι δεν μπορω να βλεπω ενα καταπληκτικο οργανο οπως η 2570 που την ποιανεις και γουσταρεις να παιζεις ρε παιδι μου... Και απο ηχο πραγματικα ειναι οι κιθαρες που οτι εχεις στο μυαλο σου μπορεις να το φτιαξεις με την ρυθμηση λιγο του γκειν και του ικιου... Αλλα με ολα αυτα τα θετικα να ειναι κακασχημο....Εγω θα προτιμουσα , να φτιαξει οπως θελει το οργανο της αλλα ας εχει και κανα δυο χρωματα με μειπλ καπακια και μια διαφορα στην τιμη να γουσταρουμε κι εμεις... http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page11.php?area_id=3&data_id=161&color=CL01&year=2011&cat_id=1&series_id=477 αυτή εδώ,όντως αν είχε rosewood ταστιέρα θα τα σπαγε αν και αυτά μπαινουν στη σφαίρα του γούστου. Βασικα το εντζ προ 2 ειναι το εντζ 2 που εβαζε παλια ? γιατι αν ειναι τοτε ειναι αισχος... όχι ειναι το edge pro 2 νομίζω αυτό ειναι φτιαγμένο απο σίδηρο(Fe) ενώ το άλλο απο ανοξείδωτο ατσάλι (το 1) αυτό υποθέτω τουλάχιστον απο δώ http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page11.php?area_id=3&data_id=169&color=CL02&year=2011&cat_id=1&series_id=477 τσέκαρε τα σπεκς στο τρέμολο. Δεν είναι και τόσο αίσχος απλά δες το σαν μία licenced μορφή του edge pro με ότι αυτό συνεπάγεται.Δηλαδή αυτό το inconsistency που παρατηρούμε στα licenced τρέμολα.Δηλαδή άμα σου κάτσει σου κατσε ;D Edit: Αυτό το φινίρισμα που κάνουν στο flame maple δεν μπορούν να το κάνουν εναλλακτικά με ένα flame maple veneer?Ξέρω ότι η jackson το κάνει στα μοντέλα απο pro series και κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page11.php?area_id=3&data_id=161&color=CL01&year=2011&cat_id=1&series_id=477 αυτή εδώ,όντως αν είχε rosewood ταστιέρα θα τα σπαγε αν και αυτά μπαινουν στη σφαίρα του γούστου. ειναι πραγματι πολυ ομορφη... το μειπλ με χαλαει κι εμενα... δεν βαριεσαι... ο marathon δηλαδη πως θα ζησει ? Κλεφτης θα γινει ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Εμένα δεν με χαλάει ούτε το καπάκι ούτε το χρώμα.Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι φτηνές έχουν αυτή τη γραμμή κάτω απο το logo ενώ οι prestige μόνο το ''prestige'' :-\ :-\ Kαι γιατί να μην έχουν όλες οι prestige αυτά τα δοντάκια για inlays??Αυτά που είναι μόνο γραμμή χωρίς γέμισμα.Τι να πω.... ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Πάντως αυτές που ζητάτε υπάρχουν ήδη και λέγονται J-Custom. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Πάντως αυτές που ζητάτε υπάρχουν ήδη και λέγονται J-Custom. ;) Και πρέπει να υποθηκεύσουμε την σπλήνα μας για να τις πάρουμε :P :P Ναι πάντως είναι κορυφαίες και σε πολλές βάζουν και το tree of life στα τάστα για inlay του Vai :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Και πρέπει να υποθηκεύσουμε την σπλήνα μας για να τις πάρουμε :P :P Ναι πάντως είναι κορυφαίες και σε πολλές βάζουν και το tree of life στα τάστα για inlay του Vai :o :o :o βασικα αν ειναι να παρεις αυτην την κιθαρα με την περικοκλαδα καλυτερα γινε μπουζουξης... ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση