Προς το περιεχόμενο

Κολωνία - Ολλανδία για Gibson Goldtop vos '57 ή παρόμοιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή με ενδιαφέρει μία κιθάρα που έχουν,όντως τους αρέσει το παζάρι και πόσο % περίπου σου έκοψαν?

Είχαν σε ήδη καλή τιμή την κιθάρα που πήρα λόγω ότι ήταν τελευταίο κομμάτι και είχε ήδη μειωμένη τιμή , ουσιαστικά γλύτωσα ενα 50ρι επιπλέον που ήταν τα μεταφορικά....

Είχαμε επικοινωνία με παρα πολλα mail πάντως και γενικά έμεινα ευχαριστημένος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Max πήγα χθές και δυστυχώς δεν είδα Goldtop.

VOS αρκετές 58,59,60 αλλά δεν έδωσα και πολύ σημασία γιατί κοίταγα για strat...

Έχω επισκεφτεί κι εγώ το Max Guitar της Χάγης για ψώνια (όχι για κιθάρες) και μου άρεσε και σαν μαγαζί, και σαν εξυπηρέτηση, μόνο που κάποιος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να μην συναντήσει τεράστιο και οργανωμένο μαγαζί με άφθονους χώρους (όπως προϊδεάζει το σάιτ) αλλά ένα μικρό με υπόγειο και πάνω όροφο, με στριμωξίδι και ολίγον τι ακατάστατο.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες.

Αν καταφέρω θα περάσω απο τα συγκεκριμένα μαγαζιά.

Απλα προέκυψε ένα μικρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να πάω Ολλανδία και να πάω Φρανκφούρτη.Τι να πώ; Ίσως είναι τυχερό.

Καλημέρα,

το πρόγραμμα εκτός απροόπτου ειναι Music store , musikmesse και Ολλανδία.

Έχει πάει κανείς musikmesse? έχει αγορασεί κανείς τιποτα απο εκεί; πως δουλεύει το συστημα εκει;

Είχαν σε ήδη καλή τιμή την κιθάρα που πήρα λόγω ότι ήταν τελευταίο κομμάτι και είχε ήδη μειωμένη τιμή , ουσιαστικά γλύτωσα ενα 50ρι επιπλέον που ήταν τα μεταφορικά....

Είχαμε επικοινωνία με παρα πολλα mail πάντως και γενικά έμεινα ευχαριστημένος.

Και τι πήρες τελικά ?

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Έχει πάει κανείς musikmesse? έχει αγορασεί κανείς τιποτα απο εκεί; πως δουλεύει το συστημα εκει;

Θα σου απαντήσουν μερικοί από το φόρουμ που έχουν ήδη βρεθεί εκεί, αλλά από όσα γνωρίζω γίνονται μερικές πωλήσεις κατά την τελευταία μέρα. Κανονικά αυτές δεν επιτρέπονται (μη με ρωτάς το γιατί και από ποιον) αλλά πολλά εκθεσιακά κομμάτια σιγά σιγά... εξαφανίζονται μιας και έχουν καλές τιμές, φυσικά με το ανάλογο παζάρι.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

πως δουλεύει το συστημα εκει;

Όπως και στη ΝΑΜΜ.Στο "μιλητό" και με good old cash only... ;)

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δεν περίμενα ποτέ να νοσταλγήσω τέτοιο ταξίδι, εχω ζήσει πολλά χρόνια ολλανδια...:)

Από εξειδικευμένα καταστήματα κιθάρας δεν γνωρίζω. Τα ποιο γνωστά καταστήματα μουσικών οργάνων είναι το feedback το οποίο υπάρχει στο Ρότερνταμ και στην Ουτρέχτη (του Ρότερνταμ είναι ποιο μεγάλο) και το rock palace (το οποίο είναι σε κεντρικό δρόμο της Χάγης: torrentstraat.

Το κάθετο στενό που βρίσκεται το rock palace στην χαγη οδηγεί σε 3-4 άλλα καταστήματα με μουσικά όργανα.)

Επίσης από amsterdam έχω ψωνίσει πολλές φορές από το www.dijkmanmuziek.nl, χωρίς όμως να παραβρεθώ

Γενικά οι τιμές είναι παρόμοιες με Γερμανία αν όχι λίγο ποιο ψηλές. Πάντως είναι σύμφωνα με την εμπειρία μου ποιο αξιόπιστοι (π.χ εάν σου πουν ότι υπάρχει κάτι σε στοκ υπάρχει, αντιθέτως μέ Γερμανία..)

Για το παζάρεμα καλή τύχη :) οι ολλανδοι ζητάνε νοίκι και από τα παιδιά τους... Η αλήθεια είναι ότι ναι τους αρέσουν τα παζάρια , όταν αγοράζουν όμως....   

το musicstore στην κολωνια έχει το πλεονέκτημά ότι είναι κοντά στο κέντρο της πόλης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους,

Για να μην το αφήσω κενό το θέμα θα κάνω μια σύντομη περιγραφή σε αυτα που μπόρεσα και πήγα,είδα.

Πέρασα απο Κολωνία απο το musicstore.

Εδώ θέλω να σταθώ στον επαγγέλματισμό των υπαλλήλων και το πόσο χαλαροί και άνετοι ήταν. Δοκίμασα την VOS goldtop και μια '59αρα VOS. Να σημειώσω οτι ο Lutz με άφησε στην ουσία ελευθέρας για 3-4 ώρες με τις κιθάρες και αν του ζητούσα να βγάλει και άλλες κιθάρες είμαι σίγουρος οτι θα το έκανε.Μου εδωσε και μια vos aged των 6 χιλιάδων αλλα του την έδωσα πίσω με την μία γιατι δεν θα διέθετα τόσα λεφτά. Οι κιθάρες τώρα , σαν μπράτσο , στις χαμηλές ήταν πολύ βολικές και οι δύο.H goldtop είχε ελαφρός πιο χοντρό μπράτσο.Αλλα το προβλημα μου ήταν η πρόσβαση μετά το 15ο-17ο τάστο.Μπορούσα να παίξω , αλλα μου φάνηκε αρκετα επιπομονο να προσαρμοστώ εγώ.Τις δοκίμασα σε έναν ενισχυτή hughes&kettner με el34.Ο ήχος απλα pure rock.Η '59αρα είχε καλύτερο ηχο.Τουλάχιστον προσωπικα μου άρεσε περισσότερο.Φυσικά έχει και άλλους μαγνήτες.

Την επόμενη μέρα ξαναπέρασα και πήγα στο χώρο της fender θέλωντας να δοκιμάσω την eric johnson.Δυστηχώς δεν είχανε.Δοκίμασα διάφορες και αυτή που μου άρεσε περισσότερο ήταν signature του Rory Gallagher.To μπράτσο με βόλεψε απίστευτα.Μπορεί κάποιος να ενημερώσει αν βγάζει η fender κάποια κιθάρα σειράς με παρόμοιο μπράτσο;

Να πώ οτι o Ralf , που ήταν υπεύθυνος για τις fender ήταν εξίσου άψογος.

Musikmesse. Εδω δυστήχως μπόρεσα και πήγα μονο την τελευταία μέρα.Και το λέω δυστηχώς...αλλα δεν πειράζει του χρόνου θα πάω όλες τις μέρες.Πραγματικα το προτείνω σε όποιον μπορεί να επισκεφτεί την έκθεση αυτή.Απλά δεν υπάρχει.(Προσπαθώ να φανταστώ πώς είναι στο ΝΑΜΜ)

Στην Ολλανδία πέρασα ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΡΑ απο maxguitar απο Nijmegen αλλα ήταν κλειστό. :( γαμ*τ*.

Ε μετά πήγα Roger Waters και ήρθα στα ίσα μου :D

Συνοπτικά , είδα οτι όσο και να μου αρέσει ο ήχος gibson, όσο βλέπω δε με βολεύει το μπράτσο.Δεν ξέρω αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβληματισμό.Τελος πάντων , ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές.Φιλικά ,Γαβριήλ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου