alkias Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2006 τι είναι το one spot :?: τύχη ευνοεί τους τολμηρούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2006 Τροφοδοτικό γιά πεταλάκια! :wink: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Γειά χαρά . ¶ν γίνει καμμία παραγγελία είμαι μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2006 Και εγώ είμαι μέσα αν γίνει τίποτα. Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Παιδιά τζίφος, το eBay δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου (Visa Electron)... :( :( :( LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 παίζει κανένας άλλος τρόπος ? όσο αφορά τα καλώδια έχω βρεί στον Τρίμη , Ibanez κάπως ακριβά βέβαια νομίζω γύρω στα 20-30€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Έχει κανείς υπόψιν του το switchmode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Όχι, αλλά φαίνεται πολύ ενδιαφέρον... Τα 600 mW που λέει, τι εννοεί; Μήπως ο ποιητής θέλει να πει 600 mA; :? LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Κρίμα και εγώ την ίδια κάρτα έχω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2006 Έχει κανείς υπόψιν του το switchmode? Φαίνεται όντως ενδιαφέρον και σε καλή τιμή! Το θέμα είναι ότι με μια αναζήτηση στο Google, δε βρήκα κάτι... Ίσως είναι όπως οι κιθάρες Harley Benton ή τα ηχεία The Box που πουλάει ο Thomann που δεν ξέρω από πού τα προμηθεύεται και δεν έχουν καν εταιρικό site... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση