Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Τελος παντων εχω σκοπο καποια απο τουτες τις μερες να τον παρω εξω να τον δουλεψω και ισως τον συμπαθησω γιατι ειμαι σιγουρος οτι το αξιζει. Για Live δεν ξέρω πώς θα κάτσει ( χωρίς P.A.δεν πιστεύω να παίζει η φάση- ειδικά με full μπάντα), άλλά για home recording, home practice είναι μανούλα. Καλά εσύ έχεις τον 40άρη βέβαια. Πάντως θέλεις σίγουρα footswitch στο Live (το οποίο πωλείται χώρια) . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Τον εν λογω ενισχυτη τον επαιξα στου Λακη του reviewer. Με μια affinity tele. Ενα απλο review: ΓΙΑ 111 ΕΥΡΩ... ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ! Κι αυτος και η affinity (μ ενα σετακι καλους μαγνητες). Δεν χρειαζεται δοκιμη..ειναι τσαμπα γι αυτα που προσφερει. Μιλαμε παντα για ενισχυτη εξασκησης και προχειρων ηχογραφησεων. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Blade είδα, Fender είδα, κλαρίνο είδα, πρόβατα δεν είδα. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Κανένα κλιπάκι παίζει? Πάντως μετά τα όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα έχει ανέβει στη λίστα μου (must buy list) στο Νο2 και κοιτάω τον 40άρη. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Κανένα κλιπάκι παίζει? ΝΟΤ ΥΕΤ. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου Πάσχα έρχεται….τίποτα δεν αποκλείεται. :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Για εξομοιώσεις Fender ενισχυτών πάντως, οι χρήστες στο εξωτερικό λένε ότι είναι κορυφαίος ο Mustang... σε σημείο που τον συγκρίνουν με ΠΟΛΥ ακριβότερα μοντελομηχανήματα. Καλά, για πρώτος ενισχυτής, για μελέτη/σπίτι, κλπ, σίγουρα βρίσκεται στην κορυφή μιας πολύ δύσκολης κατηγορίας της Αγοράς. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Πάντως στον ήχο του Gregg Koch φαινόταν ότι δεν ήταν και κορυφή... Ίσως με μια αλλαγή μεγαφώνου... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Πάντως στον ήχο του Gregg Koch φαινόταν ότι δεν ήταν και κορυφή... Ίσως με μια αλλαγή μεγαφώνου... Δεν τό είδα/ άκουσα. Βασικά δεν ήξερα καν ότι τον παρουσίασε ο Greg Koch Αυτό τα 2 clip είναι αντιπροσωπευτικά: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Καλά εγώ για λάιβ μιλάω... Άλλες εντάσεις, άλλοι ήχοι τριγύρω... Για το σπίτι κι εγώ θα έπαιρνα έναν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jks4050 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2011 εγω ακουσα το φιλο LK και δεν το μετανιωσα καθολου ;D mustang 2 http://www.thomann.de/gr/fender_mustang_ii_bundle.htm 200€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση