Duke_Kritsongton Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Προσφατα ανακαλυψα αυτο το τραγουδι το οποιο με εκανε να το ακουσω πολλες φορες και με εβαλε σε πολλες σκεψεις. Ο Heron λοιπον μετα απο μια μικρη αναζητηση στη δισκογραφια του φαινεται να μην ειναι απλως μουσικος, αλλα ποιητης-επαναστατης. Ακουστε το τραγουδι, αξιζει πραγματικα. Το χω ακουσει γυρω στις 100 φορες, και ακομα δεν εχω ψαξει τους στιχους στο google(εσκεμμενα). Τσεκαρετε το. WATCH OUT! IT'S A TANK! IT'S A FUCKIN' REVERB TANK! DAMN! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Καλο. The revolution will not be televised The revolution will be live Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Τεραστιος μουσικος ο Gil...και τα κομματια του σχεδον παντα περιεχουν στιχους με κοινωνικο/επαναστατικο/ανθρωπιστικο χαρακτηρα. Gil Scott-Heron - The Bottle Gil Scott Heron & Brian Jackson- We Almost Lost Detroit- Bridges Υ.Γ. Πως ειναι δυνατον να φτασαμε το embed limit με 3 βιντεο? Αλλαξε κατι? Υ.Γ. 2. Τωρα φαινεται κανονικα - weird. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Προτείνω ν' ακούσετε το αγαπημένο μου κομμάτι του. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Τρομερή μορφή και τραγική φυσιογνωμία. Ακτιβιστής, φοβεροί στίχοι, φοβερή μουσική. Ίσως ο πρώτος μουσικός που ράπαρε ever. Μέχρι πρόσφατα ήταν φυλακή για ναρκωτικά και δυστυχώς πλέον είναι φορέας του AIDS. Έβγαλε νέο δίσκο το '10 μετά από 16 χρόνια. Λέγεται I'm new here και είναι απίστευτος δίσκος. Σκοτεινός, "δύσκολος", trip-hopίζει, 1000% ορίτζιναλ υλικό. Όπως πάντα youtube=χάλια ήχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Άμα θέλετε έχει κ πληροφορίες εδώ για τον δίσκο I'm new here. http://www.noiz.gr/index.php?topic=176020.0 Αυτά που είχα ακούσει κ εγώ μου έκαναν καλή εντύπωση αλλά δεν έχω εντρυφήσει περαιτέρω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Ένα ντοκιμαντέρ: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση