THEOD Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Γουαου................................. 8) Paul Jackson and Mike Clark part 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 ότι πρέπει για backing track! τέρατα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2011 οντος φιλε ειναι οτι ποιο groovy εχω ακουσει ....(το ειχα αναρτισει και γω :P) clark and jackson απο τα καλυτερα ντουετα !!!!!!! www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 καλό! δεν ξέρω αν είναι "φάνκιεστ", αλλά στο τέλος γίνεται σκληρό drumNbass! 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2011 ένα άλλο βίντεο όχι μόνο για το rhythm section! περιμένετε να μπει το θέμα! εκτός απ το θέμα των πνευστών και το εντυπωσιακό σόλο τρομπόνι, το τρομερό είναι ότι το groove είναι εξίσου στιβαρό είτε παίζει όλη η μπάντα είτε μόνο τα πνευστά στο 7:50! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2011 Το πρώτο clip είναι από το βίντεο "Rhythm Combination" Δεν ξέρω αν βγήκε ποτέ σε DVD (είναι αρχών δεκαετίας 90), αλλά αξίζει να το ψάξετε. Είναι σίγουρο ότι ο H. Hancock ήξερε να επιλέγει μουσικούς... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση